Τι γίνεται με τις ημερομηνίες των πλέι άουτ

08:45 | 07/03/2024

Το επόμενο Σάββατο αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Στα πλέι οφ μάθαμε μέρες και ώρες και είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, ωστόσο για τα πλέι άουτ θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή, αφού Βόλος και Μπέος καθυστερούν τον ορισμών των αγώνων.

Η εκδίκασης της έφεσης για την τιμωρία μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι θα γίνει αύριο, Παρασκευή και όπως γράψαμε και χθες δεν πρόκειται μέχρι τότε να επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14. Οταν γίνει αυτό -κι εφόσον Μπέος και Βόλος δεν πρόκειται να... τραβήξουν το σχοινί αν δεν δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό- τότε θα βγει και το πρόγραμμα.

Με τα τωρινά δεδομένα, τα πλέι άουτ θα αρχίσουν στις 16 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο. Τότε δηλαδή θα παίξει ο ΟΦΗ στην Καισαριανή με την Κηφισιά κι αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει λόγω Εθνικής, όπως έγινε δηλαδή με τα πλέι οφ που η 2η αγωνιστική μετατέθηκε για τις 31 Μαρτίου. Αντίθετα, θα γίνει η αγωνιστική

Τα πλέι άουτ όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα γίνονται Σάββατο, χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθούν στις 11 Μαϊου.

Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ θα δώσει τρία ματς εκτός και τέσσερα εντός. Στο «Γεντί Κουλέ» θα αγωνιστεί με Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο και Παναιτωλικός, ενώ εκτός θα παίξει με Κηφισιά, Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.