Τι ισχύει με τη NOVA και τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Όμιλος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι και όπως φαίνεται βρίσκει τηλεοπτική «στέγη».

Στον ΟΦΗ δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση επί του θέματος (εξάλλου είθισται στην ΠΑΕ να επιβεβαιώνουν μαζί με την ανακοίνωση), ωστόσο όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και το σίριαλ είναι κοντά στο φινάλε. Η κρητική ομάδα συζητούσε με NOVA και ΕΡΤ, αλλά εξ αρχής η πιο «ζεστή» υπόθεση ήταν αυτή του συνδρομητικού καναλιού, αφού το κρατικό κανάλι δεν μπορούσε να φτάσει τις απαιτήσεις του ΟΦΗ.

Όπως είχαμε αναδείξει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα novasports, ο συγγραφέας του κειμένου είχε «ρίξει το μπαλάκι» στην πλευρά του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ για το γεγονός ότι ακόμα παρέμεναν τηλεοπτικά «άστεγοι». Ουσιαστικά ήταν ένας μοχλός πίεσης από πλευράς NOVA να αποδεχθούν την προσφορά που είχαν κάνει στις ομάδες.

Με τον ΠΑΟΚ η διαφορά παραμένει, ωστόσο με τον ΟΦΗ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Το όλο θέμα «έτρεξε» ο Μιχάλης Μπούσης με την παρουσία του στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες και ήταν αυτός που φρόντισε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό deal. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ δεν «καιγόταν» να κλείσει άμεσα το θέμα, αφού τα πρώτα του δύο ματς στην εφετινή Super League 1 είναι εκτός έδρας, οπότε μέχρι την 3η αγωνιστική και το πρώτο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ είχε όλο το χρόνο μπροστά του για να διαπραγματευτεί σωστά.

Σίγουρα, τα λεφτά που θα πάρει η κρητική ομάδα δεν είναι του μεγέθους αυτών που έδινε η ΕΡΤ με την προηγούμενη κυβέρνηση και σίγουρα δεν είναι αυτά που έπαιρνε από τη NOVA πέρυσι. Η επικείμενη συμφωνία είναι σαφώς σε καλύτερα επίπεδα για τον κρητικό σύλλογο που θα πάρει ένα ποσό αντάξιο του μεγέθους και της ιστορίας του.

H NOVA κλείνει σιγά-σιγά τις τηλεοπτικές «τρύπες», αφού εκτός του ΟΦΗ παίρνει και τον Άρη, αλλά και τη Λαμία. Σε αυτούς προσθέστε και τον Παναθηναϊκό που ήταν επίσης στην ΕΡΤ πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το θρίλερ με τα τηλεοπτικά και η τακτική της NOVA

Η ΕΡΤ θέλει να «βάλει βόμβα» σε τηλεοπτικά και VAR

Οι αντιδράσεις για NOVA και η «πολυτέλεια» του ΟΦΗ στα τηλεοπτικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.