Τι ισχύει με το νέο γήπεδο του ΟΦΗ

SMS
19:07 | 15/03/2019

​Ποιες οι σκέψεις του Μιχάλη Μπούση για το νέο «σπίτι» της ομάδας.

Οι τελευταίες, ιστορικές, εξελίξεις με τη συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη, φέρνουν σε πρώτο πλάνο το αθλητικό κέντρο της ομάδας και το ολικό λίφτινγκ που θα γίνει για να γίνει υπερσύγχρονο, όπως αρμόζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και στην ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ.

Το ΒΑΚ είναι στην πρώτη γραμμή της... επικαιρότητας για την ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχει και το γήπεδο. Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μιχάλης Μπούσης να μην σκέφτεται τη νέα έδρα της ομάδας, αλλά στο μυαλό του υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για ένα νέο γήπεδο για την ομάδα του.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη αν και ο ομογενής επιχειρηματίας έχει δείξει εξ αρχής πως θέλει να «τρέχουν» οι διαδικασίες. Ωστόσο, σε πρώτο πλάνο τούτη τη στιγμή μπαίνει το ΒΑΚ και σιγά-σιγά θα έρθει και η σειρά του γηπέδου.

Μέχρι να έρθει, ο ΟΦΗ θα συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στο Γεντί Κουλέ, το οποίο θα μπει και αυτό σε μία διαδικασία... ανανέωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν έργα στα αποδυτήρια, αλλά και πέριξ του γηπέδου, ώστε να γίνει μία καλαίσθητη έδρα με τα απαραίτητα κομφόρ. 

Ο Μπούσης θέλει να ανανεωθεί το ιστορικό «σπίτι» του ΟΦΗ και να αποκτήσει φρέσκο πρόσωπο γι' αυτό θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. 

Και με το νέο γήπεδο τι θα γίνει; Το εύλογο ερώτημα ενός φιλάθλου που ζει με το μεγάλο όνειρο. Η ιδέα φυσικά και δεν έχει εγκαταληφθεί, αν και ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ δεν θέλει να μιλά ανοιχτά γι' αυτό, και θα προχωρήσει σιγά-σιγά. Χωρίς βιασύνες. Κάθε πράγμα στον καιρό του, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Τώρα προέχει το ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιστορική συμφωνία για τον ΟΦΗ

Μπαίνουν οι μπουλντόζες για το νέο ΒΑΚ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.