Τι σημαίνει η ατάκα του Μπούση για τη διαιτησία

SMS
20:20 | 11/02/2019

Ο Μπούσης τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τη διαιτησία και ακολούθησε ο Παλυβός. Κι αυτό έχει ξεχωριστή σημασία.

Ηταν λίγο έξω από τα... νερά του εφετινού ΟΦΗ η αντίδραση του Μιχάλη Μπούση για τη διαιτησία. Οχι πως δεν ήταν η πρέπουσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι θα περίμεναν ότι ο ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ θα έκανε τοποθέτηση, έστω και μέσω instagam, έστω κι αν χρησιμοποίησε αμερικάνικο όρο, με αφορμή το καραμπινάτο πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ.

Αυτό κάτι σημαίνει, κάτι δείχνει. Το βασικότερο όλων είναι σημάδι... ζωής στον ΟΦΗ και στους... απέναντι. Τους δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι άπαντες βλέπουν τι γίνεται και μπορεί να μην αντιδρούν επίσημα, με άναρθρες κραυγές και θέσεις, αλλά δεν πρόκειται να γίνουν πρόβατο στη σφαγή.

Ο Μπούσης τοποθετήθηκε επί προσωπικού, το έκανε στον δικό του λογαριασμό στα social media, αλλά είναι ο Μπούσης, δεν είναι όποιος κι όποιος. Είναι το αφεντικό του ΟΦΗ και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία.

Λίγες ώρες μετά τον ακολούθησε και ο Αντζελο Παλυβός. Ακόμα πιο αιχμηρός, «πέταξε βέλη» προς τον διαιτητή και έκανε λόγο για το περίφημο VAR.

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ αντιδρά. Δεν «φωνάζει», δεν ανεβάζει το «θερμόμετρο», δεν απειλεί. Αλλά είναι εδώ και παρακολουθεί. Και δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα να γίνει έρμαιο στη συνέχεια του εφετινού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθεραπεία και το μυαλό σε τραυματίες και... Λαμία

Εσύ πόσο αγαπάς τον ΟΦΗ;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.