Τι συμβαίνει στο Ρέθυμνο Cretan Kings;

SMS
12:40 | 19/11/2018

Που οφείλεται η αγωνιστική πτώση της ομάδας του κρητικής ομάδας

Σε ακόμα ένα παιχνίδι, το Ρέθυμνο δεν στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων, ηττήθηκε το Σάββατο από τον Πανιώνιο και έφτασε τις έξι ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Μάλιστα, αυτή η ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί... τριπλή. Καθώς πέρα από το ροζ φύλλο αγώνα, το Ρέθυμνο έχασε από μια ομάδα με τους ίδιους στόχους όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα ενώ η διαφορά των 16 πόντων δεν είναι αμελητέα, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η ομάδα του Σταύρου Μυκονιάτη πετυχαίνει κατά μέσο όρο 66 πόντους στα παιχνίδια της έως τώρα, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση.Που οφείλεται όμως η εφετινή κακή παρουσία της ομάδας; Οι πάρα πολλές αλλαγές ξένων ακόμα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, η αλλαγή προπονητή, ακόμα και η απώλεια του αρχηγού Γιαννόπουλου δείχνουν ότι είναι λόγοι που έχουν οδηγήσει στην απώλεια ''ταυτότητας'' για την ομάδα της Basketleague.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, το Ρέθυμνο θα δώσει τρία εντός έδρας παιχνίδια. Και τα τρία είναι τελικοί. Αντιμετωπίζει με τη σειρά, Χολαργό - Κύμη και Ήφαιστο Λήμνου. Ενδεχόμενο ''λάθος'' σε ένα από τα τρία αυτά ματς, τότε η παραμονή θα φαντάζει πολύ δύσκολη.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι το Ρέθυμνο σημείωσε 10 νίκες στο πρωτάθλημα ενώ η παραμονή κρίθηκε στις 7 νίκες, φέτος η λογική λέει ότι θα κριθεί στις 8 ή 9. Θα τις... βρει η κρητική ομάδα στη διάρκεια της σεζόν; Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν την απάντηση...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.