Το ακραίο μέτρο της αναστολής όλων των αθλητικών εκδηλώσεων

SMS

Απορίες προκαλεί δημοσίευμα που κάνει λόγο για εισήγηση των ειδικών προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αναστολή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με το σάιτ protothema.gr, η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη λήψη δύο οριζόντιων μέτρων, πανελλαδικά, με σκοπό την ανακοπή της διασποράς του κορωνοϊού που τις τελευταίες εβδομάδες «καλπάζει» σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Το πρώτο μέτρο είναι η χρήση μάσκας παντού, σε όλα τα επίπεδα συναγερμού, ενώ το δεύτερο αφορά τη διεξαγωγή ομαδικών αθλητικών εκδηλώσεων και συγκεκριμένα την αναστολή όλων αυτών.

Το μέτρο για την αναστολή των ομαδικών αθλητικών εκδηλώσεων, το οποίο σημαίνει παύση ΚΑΘΕ αθλητικής δραστηριότητας μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση είναι ακραίο και αν μη τι άλλο δείχνει πανικό. Στη Super League τα πράγματα είναι ελεγχόμενα, το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι αυστηρό και τηρείται και τα κρούσματα είναι λίγα όπως και οι αναβολές. Ένα λουκέτο δεν ξέρουμε ειλικρινά που θα εξυπηρετήσει.

Θυμίζουμε ότι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα φαίνεται ειλημμένη η απόφαση για «λουκέτο», κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.