Το αντίο του Ποτουρίδη με πικρία

16:41 | 02/07/2019

Ο Γιάννης Ποτουρίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και μέσω instagram είπε το «αντίο» μετά από 2 χρόνια.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Ομίλου αποχαιρέτισε τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρχε διάθεση από πλευράς ΟΦΗ να ανανεωθεί η συνεργασία, τελικά ενημερώθηκε για το ακριβώς αντίθετο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Και κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα κοντά τους.
Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος της ιστορικής ομάδας του ΟΦΗ και για το λόγο αυτό δεν έκρυψα την επιθυμία μου να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτήν και τα επόμενα χρόνια.

Αυτή ήταν και η επιθυμία της ομάδας, σύμφωνα με την επικοινωνία που είχα πριν από λίγο καιρό με τους εκπροσώπους της Διοίκησης.
Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου ότι δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της ομάδας για συζήτηση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας και για το λόγο αυτό είμαι αναγκασμένος να εξετάσω πλέον άλλες προτάσεις.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία αυτό το διάστημα. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα στο νέο της ξεκίνημα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα κοντά τους. Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος της ιστορικής ομάδας του ΟΦΗ και για το λόγο αυτό δεν έκρυψα την επιθυμία μου να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτήν και τα επόμενα χρόνια. Αυτή ήταν και η επιθυμία της ομάδας, σύμφωνα με την επικοινωνία που είχα πριν από λίγο καιρό με τους εκπροσώπους της Διοίκησης. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου ότι δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της ομάδας για συζήτηση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας και για το λόγο αυτό είμαι αναγκασμένος να εξετάσω πλέον άλλες προτάσεις. Παρόλα αυτά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία αυτό το διάστημα. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα στο νέο της ξεκίνημα. ????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Potouridis -92- (@giannis_potouridis_) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς: «Να ταιριάζει στο προφίλ ο νέος προπονητής»

Χωρίς βιασύνη για προπονητή και παίκτες

Προς αλλαγή δεδομένων στο σίριαλ με τον Νέιρα

Τέλος ο Ποτουρίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.