Το carpe diem του Δεληγιαννίδη

SMS
15:21 | 17/12/2018

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης άργησε να μπει στο rotation του Παπαδόπουλου, όμως όταν του δόθηκε η ευκαιρία φρόντισε να την εκμεταλλευτεί.

Από το δεξί άκρο της άμυνας του ΟΦΗ έχει περάσει-είναι αλήθεια-πολύς… κόσμος τη φετινή περίοδο. Ο τελευταίος που πήρε την ευκαιρία ήταν ο 22χρονος ποδοσφαιριστής. Ο Δεληγιαννίδης στο πρώτο κομμάτι της περιόδου είχε μείνει εκτός πλάνων του προπονητή του.

Τα 7 λεπτά που πήρε στο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία δεν του έδιναν ουσιαστικά ρόλο στο rotation του 47χρονου τεχνικού. Το πρώτο του 90λεπτο το έκανε κόντρα στη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας στις 30 Οκτωβρίου. Σ’ ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε καλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του.

Στη Super League πήρε φανέλα βασικού σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Άρη, και από τότε μετράει 4 συνεχόμενες συμμετοχές στο αρχικό σχήμα, χωρίς να έχει γίνει αλλαγή. Και τα έχει πάει αρκετά καλά σε γενικές γραμμές.  

Πρόκειται, εξάλλου, για έναν παίκτη, που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές της άμυνας, ενώ μπορεί να παίξει και ως μεσοεπιθετικός. Με καλή σέντρα και εξαιρετικό τρανζίσιον, ο οποίος, όπως αποδεικνύει, έχει και το γκολ… Ο Δεληγιαννίδης είναι ένα… πολυεργαλείο, που όταν τον… κάλεσε το καθήκον ήταν έτοιμος και αποδεικνύει ότι όποιος δουλεύει, επιβραβεύεται.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.