Το δίλημμα με Παπουλή

ΟΦΗ

Αγωνιστικά μιλώντας, ο ΟΦΗ θα πάει κόντρα στη φιλοσοφία του με την περίπτωση του έμπειρου μεσοεπιθετικού;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν «σενάρια» από την Κύπρο, που εμπλέκουν τον Φώτη Παπουλή στα μεταγραφικά ζητήματα του Ομίλου. Λίγο μετά ήρθε η επιβεβαίωση δια στόματος Παπαπαναγή.

Το γεγονός πως αποχωρεί από τον Απόλλωνα Λεμεσού, τον έφερε στο προσκήνιο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, με το ενδεχόμενο επιστροφής του, έπειτα από 8 χρόνια να θεωρείται ως μία επιλογή για τον ίδιο, αλλά και για το σύνολο του Σίμου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έπαιξε μόλις 1.5 χρόνο στον ΟΦΗ και σ’ αυτό το διάστημα αγαπήθηκε από την εξέδρα, ενώ και ο ίδιος πάντα αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον Όμιλο. Υπό άλλες συνθήκες το γεγονός πως κυκλοφορεί ελεύθερος θα έκανε αρκετά ελκυστική την προοπτική επανένταξης του στην ομάδα.

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η υπόθεση μοιάζει με δίλημμα για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου. Θα πάει, δηλαδή, η λογική κόντρα στο συναίσθημα;

Αγωνιστικά ενδεχομένως να είναι μια αρκετά καλή επιλογή, αφού η εξέλιξη του στον Απόλλωνα ήταν τεράστια και τον έφερε μέχρι και την Εθνική Κύπρου.

Η εκατέρωθεν εκτίμηση, επίσης, είναι στοιχείο, που σίγουρα μπορεί να παίξει το ρόλο του στο θέμα, καθώς τα αισθήματα είναι αμοιβαία και για την πλειοψηφία του κόσμου θα ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση η δεύτερη θητεία του στο «Γεντί Κουλέ».

Από την άλλη, όμως, υψώνεται απειλητικά η ψυχρή λογική και το πρότζεκτ του ΟΦΗ. Κατά πόσο ο Όμιλος μπορεί να πάει σε μια λύση ενός ποδοσφαιριστή 36 ετών.

Όποιο και αν είναι το background, είναι γνωστό πως η φιλοσοφία των «ασπρόμαυρων» είναι συγκεκριμένη. Ν’ αποκτάει παίκτες σε καλή ηλικία, που θα έχουν και μεταπωλητική αξία.

Στον κανόνα, βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις… Ο Ζοάο Βίκτορ ήταν η πρώτη. Θα είναι ο Παπουλής η δεύτερη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισε η... μεταγραφική περίοδος

Αυτά είναι τα δεδομένα με Παπουλή και Βούρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.