Αυτά είναι τα δεδομένα με Παπουλή και Βούρο

13:46 | 28/05/2020

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο και αναφέρθηκε στις δύο περιπτώσεις

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λεμεσού, Sports 1, ο Περικλής Παπαπαναγής μίλησε για τους Φώτη Παπουλή και Πραξιτέλη Βούρο.

Για την Κύπρο που έζησε: «Έχω καλές αναμνήσεις από το νησί σας και φυσικά τους ανθρώπους που γνώρισα. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κύπρου έχει αναπτύξει μια καλή άποψη για τον χαρακτήρα και τις ικανότητες μου. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για τον ΟΦΗ: «Σαν ΟΦΗ έχουμε ενημέρωση πως θα αρχίσουμε 6-7 Ιουνίου να αρχίσει το πρωτάθλημα. Μου φάνηκε περίεργο που δεν ξεκινήσατε (το κυπριακό πρωτάθλημα). Εκείνοι που αποφάσισαν ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς. Εμείς στην Κρήτη έχουμε ελάχιστα κρούσματα».

Για την απόφαση να φύγει από Απόλλωνα: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω τον Απόλλωνα. Είχαμε όλα τα στοιχεία να δουλέψουμε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα. Ήταν δύσκολη απόφαση, μου έλειπε η οικογένεια μου. Τώρα η επαφή είναι πιο συχνή με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Επέλεξα να συνεργαστώ με τον ΟΦΗ επειδή ήξερα ανθρώπους, είχα μια ασφάλεια στην Κρήτη. Ξέρω τον προπονητή αρκετά χρόνια. Μιλούσαμε συχνά και θέλαμε να συνεργαστούμε με τον κύριο Σίμο».

Για το εάν κρατάει επαφή με ανθρώπους του Απόλλωνα και εάν υπάρχει ενδιαφέρον για Φώτη Παπουλή: «Κρατάω επαφή με τον Αυγουστή, μιλάμε ανταλλάζουμε απόψεις. Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω για τον Παπουλή για το αν θα έρθει στον ΟΦΗ. Μιλάω μαζί του. Ο Φώτης πήρε μια απόφαση, μπορεί να την καταλάβω, θέλει να βρει κίνητρο. Υπάρχει μια πιθανότητα να έρθει στον ΟΦΗ. Δεν μπορώ να πάρω εγώ την απόφαση για τον Παπουλή. Θα είμαι μέρος της απόφασης. Υπάρχει ναι πιθανότητα, αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Μπορεί να του είναι λίγο δύσκολο αν πάει σε μια Κυπριακή ομάδα πέραν του Απόλλωνα. Ειδικά όταν θα τον αντιμετωπίσει. Ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος, είναι επαγγελματίας. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Δεν θα μπω όμως σε αυτή την διαδικασία. Για μένα είναι πρέπον να πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα ο Φώτης. Εγώ είμαι υπέρ μιας τέτοιας απόφασης. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να αλλάξει ομάδα, σίγουρα θα του είναι δύσκολο να παίξει εναντίον του Απόλλωνα. Είναι επιτρεπτό και το επικροτώ».

Για τον Βούρο, είπε: «Ο Βούρος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχουμε κάνει κρούση και σε κάποιους άλλους παίκτες».

ΠΗΓΗ: themasports - kerkida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρχισε η... μεταγραφική περίοδος

Mε συγκίνηση το «αντίο» του Παπουλή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.