Το δίλημμα του Παπαδόπουλου

SMS
11:30 | 25/10/2018

Ο Παπάζογλου επέστρεψε, ο Μιχόγεβιτς άρπαξε την ευκαιρία και ο Παπαδόπουλος αποφασίζει...

Ο τραυματισμός στους προσαγωγούς κράτησε εκτός δράσης για ένα μήνα και… κάτι ημέρες τον Τάσο Παπάζογλου. Ο στόπερ του ΟΦΗ, ωστόσο, συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Λάρισα.

Η επιστροφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή δημιουργεί σίγουρα ευχάριστα προβλήματα και βάζει διλήμματα στον έμπειρο προπονητή. Ο Παπαδόπουλος, δηλαδή, καλείται ν’ αποφασίσει αν χρησιμοποιήσει ή όχι τον Παπάζογλου αμέσως, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις και ενδεχομένως να μη βρίσκεται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

Άλλος ένας λόγος, βέβαια, που βάζει σε σκέψεις τον 47χρονο τεχνικό είναι και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και εμφανίζεται όλο και καλύτερος.

Δεδομένου, έτσι, του γεγονότος πως ο Ποτουρίδης είναι αμετακίνητος από την ενδεκάδα, ο «Παπ» καλείται να επιλέξει τον παρτενέρ του στα μετόπισθεν. Θα ποντάρει στην εμπειρία του Παπάζογλου ή θα επιβραβεύσει  την πρόοδο Μιχόγεβιτς; Εκτός πια και αν προχωρήσει σε σχηματισμό με τρία στόπερ, όπως έχει κάνει κάποιες φορές στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ.  Σε μια τέτοια περίπτωση χωράνε φυσικά και οι δύο στο αρχικό σχήμα. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.