Το ερωτηματικό με τον Ζοάο Βίκτορ

SMS
16:21 | 17/07/2020

Ο Βραζιλιάνος έτσι κι αλλιώς ήταν μία ιδιαίτερη -και ακριβή- περίπτωση για τον ΟΦΗ

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου είναι σίγουρα ξεχωριστή. Ο Ζοάο Βίκτορ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για 6 μήνες από τον ΟΦΗ και στο τέλος της χρονιάς η κρητική ομάδα θα αποφάσιζε αν έκανε κίνηση για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι ήταν μία ακριβή περίπτωση και γι' αυτό ο ΟΦΗ του προσέφερε συμβόλαιο για 6 μήνες ώστε το καλοκαίρι να γίνουν νέες συζητήσεις υπό διαφορετικές συνθήκες.

Ο Ζοάο Βίκτορ είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν αθόρυβη δουλειά στο γήπεδο και γενικότερα άφησε θετικές εντυπώσεις στους επικεφαλής αν και έπαιξε σε ματς ειδικών συνθηκών.

Ο Βίκτορ αγωνιστικά ταιριάζει στα «θέλω» του Ομίλου, αν και ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει φυσικά και ο οικονομικός παράγοντας. Μην ξεχνάτε ότι ο παίκτης είναι, αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη, «αλμυρός».

Όπως γράψαμε νωρίτερα, η συνεργασία με τον παίκτη ολοκληρώνεται μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τα πλέι οφ και ουσιαστικά από την ερχόμενη εβδομάδα θα μάθουμε τις εξελίξεις. Με τα τωρινά δεδομένα, πιο πιθανό είναι το «διαζύγιο» αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Τότε είναι που θα ξεκαθαρίσει γενικότερα η κατάσταση στον ΟΦΗ με τους παίκτες που είναι να φύγουν.

Όπως τονίσαμε, στον ΟΦΗ είναι έτοιμοι να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις, αφού η επόμενη σεζόν θα είναι ξεχωριστή με την ευρωπαϊκή συμμετοχή και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Ο Βίκτορ σίγουρα είναι ένας παίκτης με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει, αλλά αν ξεπερνάει τα στάνταρ του Ομίλου τότε δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του. Μην ξεχνάτε ότι ο κορωνοϊός έχει διαμορφώσει ειδικές συνθήκες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» και οι συζητήσεις γίνονται πλέον σε άλλη βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα μεταγραφικά δεδομένα του ΟΦΗ

Ο Ανέστης φεύγει, ο Βαγγέλης έρχεται...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.