Τα μεταγραφικά δεδομένα του ΟΦΗ

09:17 | 17/07/2020

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν δε θα είναι εύκολος.

Η τρέχουσα περίοδος φτάνει στο φινάλε της, με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (19/07) να είναι η αποχαιρετιστήρια και τον Όμιλο να ρίχνει τίτλους τέλους στο ΟΑΚΑ.

Το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, σε συνεργασία με τη διοίκηση, δουλεύουν εδώ και καιρό το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Υπάρχουν, μάλιστα, ήδη ορισμένα δεδομένα, αφού έχουν αποκτηθεί οι Σαρδινέρο και Ουές, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Νάστος, Ντίνας και Καλαϊτζάκης.

Ολοκληρώνεται, ακόμη, η συνεργασία με τους Μπράουν, Μπολάκη, Δερμιτζάκη και Βίκτορ και θεωρείται δύσκολο ο ηρακλειώτικος σύλλογος να προσφέρει σε κάποιον εξ’ αυτών νέο συμβόλαιο.

Όσον αφορά στους δανεικούς, ο Μάνος λογικά δε συνεχίζει, ο Σεμέντο παραμένει «γρίφος» και ο Μεγιάδο είναι κοντά στην ανανέωση, αφού ο ΟΦΗ τα έχει σχεδόν βρει με την Τσακαρίτα και φαίνεται ν’ απομένουν μονάχα οι λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία.

Όπως αναφέρουν, βέβαια, οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, έτσι και φέτος, να ενημερωθούν ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο ότι δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Σίμο.

Εκτός, δηλαδή, από τα μεταγραφικά, είναι πιθανό να προκύψουν… εσωτερικά ζητήματα, τα οποία θα χρειαστούν τους ανάλογους χειρισμούς.

Στον ΟΦΗ είναι έτοιμοι να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις, αφού η επόμενη σεζόν θα είναι ξεχωριστή.

Ο Όμιλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από το 2007, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να «θωρακίσει» το έμψυχο δυναμικό του, ώστε να τα πάει όσο γίνεται καλύτερα εντός και εκτός συνόρων.

Ο κορωνοϊός διαμορφώνει ειδικές συνθήκες στο καλοκαιρινό «παζάρι» και στην ομάδα του Ηρακλείου προχωράνε με υπομονή, ώστε να κάνουν τις πιο εύστοχες επιλογές για τη δημιουργία ενός δυνατού και άκρως ανταγωνιστικού συνόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν

Ο Ανέστης φεύγει, ο Βαγγέλης έρχεται...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.