Το ήθελαν πολύ οι παίκτες αυτό το αποτέλεσμα

ΟΦΗ

Πώς το 4-1 επί της Λαμίας εκτόξευσε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και τους απελευθέρωσε από το άγχος.

Ήταν από αυτά τα άχαρα παιχνίδια, όπως άχαρη είναι όλη η διαδικασία των πλέι άουτ. Μετά το διπλό στους «Ζωσιμάδες» μοναδικό κίνητρο για τον ΟΦΗ η εντός έδρας νίκη. Σχεδόν 3 μήνες πέρασαν από την τελευταία. Αυτή με τον Αστέρα ήρθε στο φινάλε, σε θρίλερ συνθήκη, ψυχοβγαλτική. Προχθές το τρίποντο απέναντι στη Λαμία είχε όλα όσα χρειάζονταν οι ποδοσφαιριστές.

Νίκη με μεγάλο σκορ, με αποθέωση από τον κόσμο, σε ένα ευχάριστο απόγευμα. Ένα «άδειασμα» συνολικό, να πάνε κάτω τα όποια φαρμάκια. Το έβλεπες στα μάτια των ποδοσφαιριστών στο φινάλε. Πόσο πολύ ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα, ουχί απλώς τη νίκη, αλλά το 4-1 που δείχνει ανωτερότητα και το δρόμο για τη συνέχεια.

Στο 0-1 τα πόδια κόπηκαν. Πάλι τα ίδια; Εύλογα αναρωτήθηκαν πολλοί. Τα δύο γρήγορα γκολ από Ντίκο και Μεγιάδο έφεραν την ανατροπή και το προβάδισμα του ΟΦΗ πριν από το ημίχρονο, κάτι σπάνιο εφέτος στα ματς του «Γεντί Κουλέ». Η συνέχεια στο δεύτερο μέρος ανάλογη, ο μαέστρος Τοράλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το θριαμβευτικό 4-1.

Το ήθελαν πολύ οι ποδοσφαιριστές αυτό το αποτέλεσμα. Ηθελαν μία τέτοια νίκη, το συζητούσαν μεταξύ τους, ήρθε για να διώξει τα «φαντάσματα» εντός έδρας. Ναι, ο ΟΦΗ δε σκότωσε κανά θεριό, αλλά ο εφετινός ΟΦΗ του «Γεντί Κουλέ» έκανε κάτι υπερβατικό βάσει των όσων είχαμε δει έως τώρα.

Η επιβλητική επικράτηση επί της Λαμίας φουσκώνει τα στήθη, φέρνει αυτοπεποίθηση, αλλάζει το μομέντουμ. Είναι το «φάρμακο» που χρειαζόταν ολάκερος ο οργανισμός. Αυτόν τον ΟΦΗ θέλουν όλοι, αυτός ο ΟΦΗ μπορεί να μεγαλώσει και να σταματήσει να αδικεί τον εαυτό του. Αυτός είναι ο ΟΦΗ που σου δίνει το δικαίωμα να βγεις την επόμενη μέρα χαμογελαστός και χορτάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο MVP Τοράλ και ο... Λάζαρος ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.