Το... κερασάκι στην τούρτα θέλει στις μεταγραφές ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ένα κομμάτι έμεινε για να συμπληρωθεί το μεταγραφικό παζλ του Ιανουαρίου.

Ας μη κρυβόμαστε, ο Λουίζ Φελίπε είναι ο στόχος του ΟΦΗ για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η αυλαία του μεταγραφικού Ιανουαρίου. Το κερασάκι στην τούρτα.

Η απόκτηση εξτρέμ (Μοσκέρα), κεντρικού χαφ (Μπάκιτς) και επιθετικού (Γκρόνινγκ) ήταν αυτό που ήθελε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, αλλά η περίπτωση του Λουίζ Φελίπε που προέκυψε από δημοσίευμα πορτογαλικού σάιτ και «άναψε φωτιές», είναι κάτι που ξεχωρίζει και δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη. Και όσο ο ΟΦΗ δεν κλείνει το «παράθυρο» να αποκτηθεί κι άλλος επιθετικός, τόσο ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία για το αν θα υπάρξει εξέλιξη με τον Βραζιλιάνο φορ.

Το ότι αποκτήθηκε φορ και το ότι ο Γκρόνινγκ είναι ένας επιθετικός που δεν είχε ο ΟΦΗ, όπως έγραψε ο Γιάννης Χαμαλακάκης και έρχεται να προσθέσει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στη γραμμή κρούσης δεν σημαίνει ότι ο Φελίπε δεν είναι μία περίπτωση που... γυαλίζει.

Ξέρει τον ΟΦΗ, έχει το εύκολο γκολ (8 σε 13 ματς πέρυσι), είναι το κάτι παραπάνω που θα προσφέρει λύσεις και ποιότητα. Και φυσικά είναι μία περίπτωση με μηδενικό ρίσκο που ταυτόχρονα θα ενθουσιάσει τον κόσμο.

Το ημερολόγιο, λοιπόν, γράφει 25 Γενάρη, πλησιάζουμε στο φινάλε του μεταγραφικού Ιανουαρίου και μένει να δούμε αν ο ΟΦΗ θα κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο τις κινήσεις του, για να κάνουμε και το ταμείο στην πρώτη μεταγραφική περίοδο μίας νέας εποχής, της εποχής του Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκρόνινγκ: «Θέλω να δουλέψω με τον Νταμπράουσκας»

Scout Report: O OΦΗ δεν έχει παίκτη σαν τον Γκρόνινγκ

Tα λεπτά του Τοράλ, βαρόμετρο για τον ΟΦΗ

Στην Ανόρθωση ο Γκερέρο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.