Το «κόψιμο» του Φαν Ντάινεν, ο Επασί και ο... μισός ΟΦΗ

SMS

Στο Βόλο βρίσκεται η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, από τις 07-09 Αυγούστου.

Η αποστολή για την πόλη της Μαγνησίας έκρυβε μια αναμενόμενη απώλεια (Επασί) αλλά και μια μη αναμενόμενη (Φαν Ντάινεν). Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του σε ομάδα της χώρας, την στιγμή που ο ΟΦΗ θα πάρει ένα σημαντικό ποσό από την πώληση, το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Από την άλλη, στην αποστολή που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής απουσίαζε ο Μάικ Φαν Ντάινεν. Ο Ολλανδός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και το γεγονός ότι δεν συμπεριελήφθη στις επιλογές για τα δύο φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ειδικά την στιγμή που ο ΟΦΗ δεν έχει επιλογές σε αυτή την θέση, τον θέτει ουσιαστικά εκτός επιλογών. Δεν είναι μυστικό ότι ούτε ο Φαν Ντάινεν, ούτε ο Καμάου βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Νίκου Νιόπλια, όμως το ''κόψιμο αυτό'', ίσως σημαίνει κάτι παραπάνω, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Σε άλλα νέα, οι Βούρος - Ντουρμισάι αναμένεται να επιστρέψουν, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι τρεις μεταγραφές της κρητικής ομάδας. Η πώληση του Επασί θα φέρει ακόμα μια μεταγραφή, ο ΟΦΗ που πρακτικά χρειάζεται την προσθήκη 5-6 βασικών ποδοσφαιριστών, με βάση και τα ''θέλω'' που έχουν προκύψει, στις θέσεις που έχει αναλύσει ο Σταύρος Καραϊνδρος αρκετές φορές. Η καθυστέρηση είναι δεδομένη, ο χρόνος πιέζει και δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν ο ΟΦΗ είναι... μισός και αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο ιδανικός προγραμματισμός. Τουναντίον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oι ανοιχτές υποθέσεις και οι επόμενες μεταγραφές

Scout Report: Ο Ντίκο δεν είναι Φελίπε

H «πρώτη» του Ντίκο με την φανέλα του ΟΦΗ

Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατο του Γρίβα

Τέλος και επίσημα ο Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.