Το μεγάλο «συν» με τον Κουτρουμπή

14:41 | 13/10/2019

Ο στόπερ του ΟΦΗ… ανεβάζει διαρκώς στροφές και αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σύντομα θα είναι σε θέση να δείξει το πραγματικό του «πρόσωπο».

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμμετοχές έως τώρα μόνο ως αλλαγή, ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που θα πάρει και φανέλα βασικού.

Κόντρα στον συντοπίτη, εξάλλου, στο Παγκρήτιο Στάδιο το Σάββατο (12/10) είχε αρκετά καλή εικόνα και φάνηκε αισθητά βελτιωμένος.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του και την ποιότητα του είναι δεδομένο πως μπορεί να προσφέρει μεσοαμυντικά και να ανεβάσει επίπεδο το σύνολο του Γιώργου Σίμου.

Το τεχνικό επιτελείο του ηρακλειώτικου συλλόγου ποντάρει σίγουρα πολλά στις δυνατότητές του, ωστόσο θέλει να τον εκμεταλλευτούν στο 100% όταν βρεθεί στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των Εθνικών, δούλεψε φυσικά υπέρ του, αφού καλύπτει το χαμένο έδαφος, ώστε να θέσει με σοβαρές πιθανότητες υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων».

Το μεγάλο «συν», εξάλλου, με τον Κουτρουμπή είναι η ικανότητα που έχει με την μπάλα στα πόδια. Είναι καλός χειριστής και γι’ αυτό, εξάλλου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός χαφ.

Απέναντι στον Εργοτέλη ήταν ήρεμος στο παιχνίδι του, με σωστές πάσες και αρκετά αποτελεσματικός.

Μπορεί, έτσι, να βοηθήσει σημαντικά στον τρόπο που θέλει ν’ αναπτυχθεί ο ΟΦΗ, δηλαδή, να ξεκινάει το «χτίσιμο» από την άμυνα.

Όπως και να’ χει, ο χρόνος κυλάει υπέρ  του Κουτρουμπή, ο οποίος άμεσα θα είναι στα επιθυμητά επίπεδα για να βοηθήσει τον Όμιλο στη φετινή του προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σωστά «συντονισμένος» ο Νοικοκυράκης

Πώς και πώς το περίμενε ο Φερέιρα

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.