Το μέλλον του Ιατρούδη, ο «διπλοθεσίτης» Τουτζάρης και ο... Εργοτέλης Β'

SMS

Το deal ΑΕΚ - Κηφισιάς για τον Γιάννη Ιατρούδη και το άρωμα Κρήτης στην ομάδα των βορείων προαστίων

Έντονο άρωμα Εργοτέλη, θα έχει την νέα σεζόν η ομάδα της Κηφισιάς. Η αρχή έγινε από τον πρώην Γενικό Διευθυντή των ''κιτρινόμαυρων'', ο οποίος ανέλαβε το αντίστοιχο πόστο στην ομάδα της Αθήνας. Βέβαια, υπάρχει και κάτι απίστευτο σε αυτή την ''μεταγραφή''. Ότι ο Γιώργος Τουτζάρης ενώ είναι και επίσημα μέλος της Κηφισιάς, παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος στον Εργοτέληενώ εκπροσωπεί στα Δ.Σ της Λίγκας την... πρώην ομάδα του.

Με την άφιξη, λοιπόν, Τουτζάρη αλλά και Γιώργου Πετράκη στην Κηφισιά το ενδιαφέρον έπεσε στον Εργοτέλη και στην κρητική αγορά. Ο Ποζατζίδης ήταν ο πρώτος που έκανε το δρομολόγιο Εργοτέλης - Κηφισιά, ακολούθησε ο Πέιος, δύο βασικότατοι παίκτες τα προηγούμενα δύο χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου, αποκτήθηκαν επίσης οι Νοικοκυράκης - Αγριμάκης, δύο ποδοσφαιριστές με διαδρομή και καταγωγή από την Κρήτη.

Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα υπήρξε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές πρώην του Εργοτέλη. Οι ''μπλε'' αφού ανακοίνωσαν τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη Μαζουλουξή, συμφώνησαν στην απόκτηση του Γιάννη Ιατρούδη. Ο 23χρονος επιθετικός έπειτα από τον δανεισμό του στην Φόλενταμ και την περσινή χρονιά στην ΑΕΚ Β' (24 ματς), αναμένεται - σύμφωνα με πληροφορίες - να μείνει ελεύθερος με προορισμό την Κηφισιά, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με την ''Ένωση'' ολοκληρώνεται το 2024. Αντ' αυτού, η ΑΕΚ θα κρατήσει ένα ποσοστό περίπου 20% σε πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή, με τον Ηρακλειώτη επιθετικό να ψάχνει ένα ακόμα restart στην καριέρα του, έπειτα από μια προβληματική διετία, αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με την φανέλα του Εργοτέλη.

Έτσι, το ''κιτρινόμαυρο'' άρωμα στην Κηφισιά είναι έντονο, τείνει να εξελιχθεί σε.. Εργοτέλης Β', ενώ δεν αποκλείεται - μετά την επίσημη ανακοίνωση για Ιατρούδη - ακόμα ένας ποδοσφαιριστής να κάνει το ίδιο δρομολόγιο, μια ομάδα που χτίζεται για να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στην Superleague 2.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.