Και ο Πέιος στην «αγκαλιά» του Γιώργου Τουτζάρη;

SMS

Ο ποιοτικός αμυντικός χαφ του Εργοτέλη είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά

Την ώρα που ο Εργοτέλης βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του την τελευταία πενταετία, χωρίς κανείς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου, παίκτες όπως είναι λογικό ''ψάχνονται'' ενώ αρκετοί έχουν φύγει. Διοικητικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ο Μανόλης Σεβαστάκης προσπαθεί να σώσει ότι... σώζεται, ο Ερασιτέχνης δείχνει διάθεση να τρέξει εξελίξεις, ο Μάγκεντ Σάμι εμμένει στην απόφαση του, όμως όλα αυτά έχουν το μεγάλο ''αγκάθι'' του 1.300.000, που είναι το συνολικό άνοιγμα της ΠΑΕ, κάποια από αυτά έχουν διακανονιστεί, περιμένοντας και τα χρήματα από το στοίχημα που μπορούν να κλείσουν κάποιες τρύπες. Αυτή είναι η ιστορία την δεδομένη στιγμή.

Θυμίζω ότι τελευταίος που αποχώρησε ήταν ο Σωτήρης Κοκκίνης, με την ΠΑΕ Εργοτέλης να... σπεύδει να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό του Capitano.gr για το ποσοστό που θα κρατήσει η ομάδα σε περίπτωση μεταπώλησης του ταλαντούχου εξτρέμ. Επίσης έχουν αποχαιρετήσει ήδη οι Μπουρσέλης, Κόνραντ, Κωστανάσιος, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Τζελέπης, Νεράλ ενώ αρκετοί περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ένας από τους πολύ σημαντικούς παίκτης της προηγούμενης διετίας, ο Νίκος Πέϊος. Ο 23χρονος χαφ δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Εργοτέλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Κηφισιά - που πρόσφατα πήγαν Γιώργος Τουτζάρης - Γιώργος Πετράκης - είναι η επικρατέστερη ομάδα. Ο παίκτης προτάθηκε, αρέσει πολύ στον κρητικό προπονητή και μοιάζει πιθανό να ξανασμίξει με τον Ποζατζίδη, ίσως και όχι μόνο, μετά την θητεία τους στην κρητική ομάδα. Πάντως δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί ο Πέιος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον οδήγησαν στον «γκρεμό»: Ολοταχώς προς υποβιβασμό ο Εργοτέλης!

Στον Ιωνικό ο Κοκκίνης - ποσοστό μεταπώλησης ο Εργοτέλης!

Τέλος και επίσημα ο Κοκκίνης με ποσοστό μεταπώλησης 30%

Εργοτέλης: Αυτοί που αποχωρούν, εκείνοι που μένουν και οι «φευγάτοι»

«Τελειώνει» από τον Εργοτέλη ο Σάμι, παραχωρεί τις μετοχές της ΠΑΕ!

«Κεραυνοί» Στειακάκη προς Σάμι και άνοιγμα προς Γιώργο Βρέντζο

O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.