Ηλίας Κουτσουπιάς: Το Καμπιονάτο στα πόδια του

SMS

Τι γράφουν τα Ιταλικά σάιτ για το ενδιαφέρον των Γιουβέντους, Ρόμα και Ίντερ - έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς η Μπολόνια

Σε... φόρμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η οικογένεια Κουτσουπιά. Ο μικρός (Φώτης) κλήθηκε στην Εθνική Κ13 ενώ ο μεγάλος (Ηλίας) προοδεύει με σταθερά βήματα στην Ιταλία με τις κορυφαίες ομάδες του Καμπιονάτο να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Απόλυτη ευχαριστημένη από την παρουσία του 18χρονου Ηλία Κουτσουπιά, είναι η Μπολόνια. To ίδιο, φυσικά, ισχύει ομάδα που ανήκει (Βίρτους Εντέλα) για την εξέλιξη του νεαρού χαφ.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που εδρεύει στην περιοχή Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας, δανείστηκε από την Βίρτους Εντέλα τον νεαρό Αγρινιώτη με οψιόν αγοράς στο 1.5 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι εάν η Μπολόνια επιθυμεί να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή, θα το κάνει με την προϋπόθεση να δαπανήσει το άνωθεν πόσο.

koutsoupias.jpg#asset:103279

 

Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, η Μπολόνια έχει το πάνω χέρι ακόμα και αν προέκυπτε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως και συνέβη. Δηλαδή, ακόμα και αν μια άλλη ομάδα θέλει να δώσει στην Βίρτους Εντέλα παραπάνω χρήματα για να τον αγοράσει, δεν μπορεί, παρά μόνο αν πληρώσει την Μπολόνια με δεδομένα ότι εκείνη τον έχει αγοράσει με την συγκεκριμένη οψιόν (1.5 εκ. ευρώ).

Τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας προς το πρόσωπο του γιου του πρώην αμυντικού του ΟΦΗ. 

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα της tutto mercato αναφέρει: ''Οι εμφανίσεις του Ηλία Κουτσουπία σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες. Ο μέσος της Βίρτους Εντέλα κέρδισε με την Μπολόνια το πρωτάθλημα Viareggio (πρωτάθλημα Κ19). Έτσι, η Μπολόνια θα ήθελε να διεκδικήσει το δικαίωμά της εξαγοράς του παίκτη ώστε συνεχίσει την συνεργασία μαζί του. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον από κορυφαίες ομάδες του Καμπιονάτο, όπως Ίντερ, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Γιουβέντους και Ρόμα'' 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σήκωσε ο Ηλίας Κουτσουπιάς!

Κουτσουπιάς στο Capitano: «Δεν ξεχνώ το '97...»

Στην Εθνική ο Φώτης Κουτσουπιάς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.