Το Παγκόσμιο της Ειρήνης, οι δυσκολίες και η... σάουνα

SMS
10:13 | 01/10/2019

Οι καιρικές συνθήκες στη Ντόχα, δεν επέτρεψαν υπερβάσεις για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την Ειρήνη Βασιλείου, έλαβε τέλος. 

Η κρητικοπούλα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε χθες (Δευτέρα) τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δήλωσε ικανοποιημένη από την παρουσία της, παρά το γεγονός ότι μέσα της ξέρει ότι μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω. ''Θέλω να κάνω ένα χρόνο κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ'', είχε τονίσει σε συνέντευξη της στο Capitano.gr, λίγο πριν φύγει για Ντόχα. Το 52.31 που έκανε στην 5η προκριματική σειρά, την κατέταξε στην έβδομη θέση της σειράς.

Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, ξεκάθαρα επιτυχημένη, καθώς μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου, αποτελεί ακόμα ένα παράσημο για την ίδια.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι προπονήσεις στην Ντόχα δεν κύλησαν ομαλά, είχε δυσκολίες. Άλλωστε, πως να κάνεις προπόνηση στους 40 βαθμούς. Το σώμα της δεν αντέδρασε καλά στις καιρικές συνθήκες της περιοχής, το ένιωθε συνεχώς αφυδατωμένο.

Μάλιστα, η ίδια τόνιζε σε ανθρώπους του στενού της κύκλου: ''Δεν το είχα φανταστεί τόσο δύσκολο, το περίμενα αλλιώς. Ήταν σαν να έκανα προπόνηση σε σάουνα'', δείγμα των δυσκολιών που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Πλέον, η Ειρήνη θα παραμείνει στη Ντόχα μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, ημερομηνία όπου και θα ταξιδέψει για Κρήτη με στόχο την ξεκούραση και την αποφόρτιση της ενόψει των επόμενων αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασιλείου: «Δε θέλω να είμαι αχάριστη»

Εκτός ημιτελικών η Βασιλείου

Βασιλείου στο Capitano.gr: «Είχα πάψει να το πιστεύω, τώρα ας το απολαύσω...»

Στο Παγκόσμιο χωρίς τον αγαπημένο της προπονητή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.