Το «παλεύει» για στόπερ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ψάχνεται για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό για να κλείσει τις κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι».

Οι μεταγραφικές κινήσεις είναι πολύ πιθανό να έχουν και συνέχεια για τον Όμιλο. Οι Ζοάο Βίκτορ και Νίκος Βαφέας δεν αποκλείεται να μην αποτελέσουν τελικά τις μοναδικές προσθήκες των «ασπρόμαυρων» κατά τη διάρκεια του χειμερινού «παζαριού».

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι αρκετά έμπειρος και σίγουρα στον ηρακλειώτικο σύλλογο ποντάρουν πολλά με τον ερχομό του.

Όσον αφορά στο θέμα του στόπερ, άπαντες έχουν φυσικά θετική άποψη για την αξία του Βαφέα και γι’ αυτό κιόλας επέστρεψε στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο είναι γεγονός πως η αναζήτηση για ακόμη έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας καλά κρατεί.

Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, το… παλεύουν για να προχωρήσουν σε ακόμη μία προσθήκη και να «θωρακίσουν» τα μετόπισθεν. Οι κινήσεις τους είναι προσεκτικές, δεν ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία τους και θα επιχειρήσουν στο διάστημα που απομένει να ολοκληρώσουν άλλη μία μεταγραφή.

Είναι, πάντως, δεδομένο πως αν δε βρεθεί κάποια περίπτωση που να καλύπτει όλες τις παραμέτρους, το ρόστερ δε θ’ αποκτήσει και τρίτο νέο μέλος μέσα στον Ιανουάριο και η ομάδα θα πορευτεί με το υπάρχον υλικό.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, άπαντες δήλωναν ότι δεν πρόκειται να πάρουν παίκτη απλά για τις εντυπώσεις, άποψη η οποία φυσικά εξακολουθεί να ισχύει.

Στην παρούσα φάση το «κεφάλαιο» στόπερ αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των ιθυνόντων του ΟΦΗ. Βάσει, έτσι, των τωρινών δεδομένων, αν δεν προκύψει κάτι καλό, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί άλλη κίνηση.

Είναι, πάντως, σίγουρο πως αν στην πορεία βρεθεί κάτι «ελκυστικό», ανεξαρτήτου θέσεως, οι «ασπρόμαυροι» δε θα πουν «όχι», αφού έχουν πάντα και το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα.

Καθημερινά, εξάλλου, προτείνονται πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και επομένως δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν τελειώσει άλλη μεταγραφή, η οποία δε θ’ αφορά στον κεντρικό αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπούσης: «Δεν είμαι υπερήφανος για κάποια πράγματα που έγιναν»

Με Βαφέα, αλλά και πολλούς απόντες η προπόνηση

Σχόλιο Σταύρου Καραΐνδρου: Να σταματήσει να πληρώνει τα σπασμένα

Η Ξάνθη, οι μεταγραφές και η «απογείωση»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.