OΦΗ - Παναιτωλικός: Tο πιο δύσκολο ματς... ως το επόμενο!

08:25 | 13/09/2019

Ήλθε η ώρα του Γεντί Κουλέ, λοιπόν!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη

Μια ώρα προσμονής, ελπίδας, προσδοκιών και αυξημένης αυτοπεποίθησης πως αυτή τη χρονιά, με λυμένα τα οικονομικά, με σχεδιασμένα τα αγωνιστικά και... λουστραρισμένα τα γηπεδικά, δεν μπορεί να είναι μια σαιζόν  όπως οι προηγούμενες, όπου η ομάδα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τσαλαβουτούσε στα θολά νερά της διοικητικής ανυποληψίας, της οικονομικής επετείας, των δανεικών παικτών και ενός θεάματος που πλήγωνε τα μάτια μας και χαλούσε τη ψυχή μας!
Μόνο που εδώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος. Να θεωρήσουμε πως από τη μια στιγμή στην άλλη... γίναμε Μπαρτσελόνα! Πως οι αντίπαλοι μας είναι χαμένοι από το αεροδρόμιο και πως το Γιεντί Κουλέ, αίφνης απέκτησε κλίση κι έγινε κατηφορικό προς το τέρμα των αντιπάλων. Ομιλήτες... χαλαρώστε!

Δεν γίνεσαι ( κανονική ομάδα) από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν γίνεται επειδή τώρα ρίχνεις τα μπετά στο οικοδόμημα σου να θες μονομιάς... να μπεις μέσα στο νέο σου σπίτι και νάχει και κουρτίνες. Να λυθούν σε χρόνο dt παθογένειες, αδυναμίες και ελλείψεις σχεδιασμών ετών, που κουβαλούσε ο ΟΦΗ στα πέτρινα του χρόνια.

Γι’ αυτό ας πάμε με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο, ελαφρώς συγκρατημένοι. Έχοντας κατά νου πως η ομάδα που αντιμετωπίζουμε, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα υγιές σωματείο της ελληνικής περιφέρειας, που ψήλωνε, όσο εμείς κοντέναμε και που μπόρεσε στη ζούγκλα της σούπερ Λίγκας να δώσει τα διαπιστευτήρια της, χωρίς να μπει στο άρμα κανενός. Και που έρχεται στο γήπεδο μας με την πλάτη στον τοίχο, να επιδιώξει να πάρει κάτι για να μην βρεθεί και πάλι στο μηδέν!

Γιατί θα χει ένα ενδιαφέρον να δούμε και τον ΟΦΗ... στα δύσκολα. Αν του στραβώσει ένα ματς, πως αντιδρά και πως το αντιμετωπίζει όταν κατέρχεται ως φαβορί κι όχι ως αουτσάιντερ, έχοντας και την πίεση του κόσμου να λειτουργεί σωρευτικά. Άρα το ματς το αυριανό, είναι αρκετά πιο δύσκολο, από κείνα που προηγήθηκαν! Όμως ο φετινός ΟΦΗ είναι για τα... δύσκολα και στο χέρι του είναι να το δείξει και στον κόσμο του, που ήλθε η ώρα να κάνει κι εκείνος το καθήκον του, γεμίζοντας το! 

Ιδού το Αγρίνιο λοιπόν... ιδού και το πήδημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταγραφές τέλος!

Τι ισχύει με τους ανήλικους που θέλουν να δουν τον ΟΦΗ

Αυτά πρέπει να ξέρετε ενόψει Παναιτωλικού

Όλα για την 3η αγωνιστική: Πρόγραμμα, βαθμολογία, τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.