Το πλάνο δεν αλλάζει

12:45 | 06/01/2020

Στον ΟΦΗ δουλεύουν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Για τον Όμιλο πλέον δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός στα ματς. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν πάντα να κάνουν το παιχνίδι τους και τα «χτυπάνε», όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Καμία «γκέλα» δεν θεωρείται, δηλαδή, τρόπον τινά… φυσιολογική και αυτό το έχουν αποδείξει μέσα στο γήπεδο, αφού κοντράρουν στα ίσα τους πάντες.

Στην αντίπερα όχθη, ωστόσο, υπάρχουν «στραβοπατήματα», τα οποία «πληγώνουν» αρκετά τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Και ένα απ’ αυτά ήταν η ήττα από τον Βόλο.

Το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε μια πραγματική «μαχαιριά» για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου και ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το έκανε ακόμη πιο οδυνηρό.

Υπήρχαν πράγματα που δεν έγιναν σωστά, καθώς οι Θεσσαλοί χωρίς ν’ απειλήσουν ουσιαστικά έφυγαν με το «διπλό» από το «Γεντί Κουλέ».

Ο 41χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του, έτσι, θα δουλέψουν πάνω στα κακώς κείμενα, προκειμένου ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια.

Στον Όμιλο, πάντως, είναι ξεκάθαρο πως το μεταγραφικό τους πλάνο για τον Ιανουάριο δεν αλλάζει, όποια και είναι τα προσεχή αποτελέσματα.

Μια «στραβή» δεν πρόκειται ν’ αναπροσαρμόσει το σχεδιασμό των «ασπρόμαυρων». Μπορεί ενδεχομένως να υπάρχει μια ευελιξία κινήσεων, όμως οι αποφάσεις για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις είναι ειλημμένες.

Το τεχνικό επιτελείο ξέρει που πονάει η ομάδα και οι επιλογές θα είναι στοχευμένες. Μια ήττα ή μια κακή εμφάνιση δε φέρνει πανικό ή διαφοροποίηση του πλάνου.

Όλα στον ΟΦΗ προχωράνε βάσει προγράμματος και θα γίνουν στην ώρα τους. Προς το παρόν κάποια περίπτωση δε θεωρείται τελειωμένη και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη.

Οι επαφές, ωστόσο, συνεχίζονται και αυτή η ηρεμία μπορεί ανά πάσα στιγμή ν’ ανατραπεί. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα φέρει παίκτες που θα τον δυναμώσουν και θα ταιριάζουν απόλυτα με το δικό του προφίλ. Η λογική που διέπει τον οργανισμό και σ’ αυτό το κομμάτι είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχόλιο του Δημήτρη Καρυωτάκη: Πάμε παρακάτω, ΟΦΗ είσαι στο κάτω-κάτω

Πότε επιστρέφει ο Μεγιάδο

Εκτός και ο Γιαννούλης

Χωρίς Μάτος με ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, ερωτηματικό ο Γιαννούλης

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: Το κακό... νίκησε το καλό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.