​Το ποδόσφαιρο δεν θέλει ανακοινώσεις, προτάσεις θέλει!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ έκανε το αυτονόητο, αλλά στην Ελλάδα το αυτονόητο είναι... εξωγήινο

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με αυτό. Με την πρόταση δηλαδή του ΟΦΗ και την απόφαση να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα και να γίνει την ίδια μέρα και ο τελικός κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ έκανε μία αυτονόητη πρόταση για το καλό του προϊόντος και για το καλό των ομάδων που παίζουν στην Ευρώπη. Τι πιο αυτονόητο δηλαδή. Και πέρασε η πρόταση και κάνουμε λες και βρήκαμε πετρέλαιο!

Λογικό, όμως, γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα σε αυτή τη χώρα πότε κάναμε τα αυτονόητα; Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό στις 12 Σεπτέμβρη και να αναβληθεί η 1η αγωνιστική της Super League; Άκρα του τάφου σιωπή στην αρχή και μετά μία οργίλη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή αντί να βγει κάποιος και να πει «αυτό κι αυτό και πάμε να το κάνουμε», η πρώτη αντίδραση ρίχνει λάδι στη φωτιά. Αυτό έχουν μάθει, αυτό κάνουν. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωση, ο ΟΦΗ πρόταση. «Κύριοι και τελικός μπορεί να γίνει και πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε». Νέτα σκέτα. Τι πιο απλό;

Και η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ πρόταση πέρασε και όλα καλά. Κι έρχομαι εγώ κι αναρωτιέμαι: «Μέχρι πότε ο ΟΦΗ θα πορεύεται μόνος για να σώσει το ποδόσφαιρο;» Ρητορικό το ερώτημα.

Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναγράψει: ο ΟΦΗ έχει ποδοσφαιρανθρώπους που βάζουν πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο. Ούτε ανακοινώσεις ούτε θέσεις ούτε «κύκλοι. Μόνο προτάσεις. Οι υπόλοιποι θέλουν να ακολουθούν το δρόμο της «εμπόλεμης κατάστασης». Φασαριόζοι, με εμπρηστικές διαθέσεις, βάζουν εαυτούς πάνω από το ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα του παραγοντικού ποδοσφαίρου υπάρχει ένας ΟΦΗ που ακολουθεί τη λογική.

«Oh, I'm an alien, I'm a legal alien

I'm an Englishman in New York»

Για να παραφράσουμε την επιτυχία του Sting:

«Είμαι ένας εξωγήινος στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρόταση του ΟΦΗ για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Αναβλήθηκε ξανά το Δ.Σ μετά το βέτο των «7»

Οι «7», τα τηλεοπτικά και το ΟΦΗ-Απόλλων Λεμεσού

Ο ΟΦΗ έδωσε τη λύση: Κανονικά η πρεμιέρα στις 12/09!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.