Το «ποτέ δεν ξέρεις» ήταν ξεκάθαρη απάντηση

ΟΦΗ

Η απάντηση του Βάλντας Νταμπράουσκας για τις μεταγραφές και η ξεχωριστή περίπτωση.

Σε μία περίοδο που μπορείς να αποκτήσεις ελεύθερο ποδοσφαιριστή και είθισται οι ευκαιρίες να είναι και οι καλύτερες, ο Βάλντας Νταμπράουσκας απάντησε απολύτως φυσιολογικά στην ερώτηση αν ο ΟΦΗ έκλεισε το ρόστερ του για τώρα. Αυτό το «ποτέ δεν ξέρεις» δεν μεταφράζεται ως «σίγουρα» και η απάντηση του Λιθουανού προπονητή, στη χθεσινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους, δεν έκρυψε κάποια... είδηση.

Ο ΟΦΗ έχει κλείσει τις μεταγραφές του για τώρα. Αν θέλει κάτι, ο Γενάρης να είναι καλά. Το να κάνει τώρα ακόμα μία προσθήκη θα πρέπει να είναι μία ευκαιρία τύπου... Γκλάζερ. Τότε, ναι, προφανώς και θα ασχοληθεί ο ΟΦΗ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έχει αλλάξει άποψη για το θέμα της επίθεσης -γι αυτή τη θέση προφανώς γίνεται η όποια κουβέντα για ακόμα μία προσθήκη- και την έχουμε αναλύσει. Έχει παίκτες που θα του κάνουν τη δουλειά, δεν «καίγεται» να αποκτήσει ακόμη ένα φορ ή έναν εξτρέμ και αν δει ότι χρειάζεται αυτό θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια. Οπότε πάμε για Γενάρη.

Ο Νταμπράουσκας είπε το αυτονόητο: αν βρεθεί ποδοσφαιριστής που θα είναι η σούπερ ντούπερ περίπτωση και θα κάνει τη διαφορά προσθέτοντας κι άλλη ποιότητα, ο ΟΦΗ θα ασχοληθεί. Οπως ασχολήθηκε με τον Γκλάζερ. Άρα μιλάμε για έναν αστερίσκο και όχι για κάτι που είναι δεδομένο. Εξ ου το «ποτέ δεν ξέρεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.