Αυτά έχει στο μυαλό του για την επίθεση ο Νταμπράουσκας

ΟΦΗ

Η θωράκιση της μεσαίας γραμμής και η ποιοτική της εκτόξευση και οι σκέψεις του Νταμπράουσκας για την επίθεση.

Η απόκτηση του Νταν Γκλάζερ έκλεισε το θέμα των χαφ, ο ΟΦΗ κάλυψε και με το παραπάνω το κενό του Ασάν Ντιουσέ, κάνοντας δικό του έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή, έναν... Ισραηλινό Μεγιάδο που θα δώσει έξτρα βοήθειες και εμπειρία στο ανασταλτικό κομμάτι.

Με τον Γκλάζερ και τον Μπάουμαν για το τέρμα, ο ΟΦΗ έκλεισε τις μεταγραφές, χωρίς να κινηθεί για φορ. Έτσι κι αλλιώς η απόφαση αυτή δεν προκαλεί έκπληξη και το είχαμε αναλύσει ξανά, αφού ο Βάλντας Νταμπράουσκας παραμένει πιστός στις σκέψεις του αναφορικά με την επίθεση.

Πίσω από τον Φελίπε (με δεδομένο ότι ο Όμιλος παίζει με έναν κλασικό επιθετικό) υπάρχει ο Ντίκο. Καθαρός φορ άλλος δεν υπάρχει, επιθετικός με την κλασική έννοια του όρου, αλλά ο Νταμπράουσκας έχει στο μυαλό του ποδοσφαιριστές που μπορούν να υπηρετήσουν αυτή τη θέση (όπως για παράδειγμα ο Τοράλ, κάτι που είδαμε και στο πρόσφατο φιλικό με τα Χανιά).

Θυμίζουμε πως ο Λιθουανός προπονητής είχε δείξει, σε πρόσφατες δηλώσεις του, πως δεν τον «καίει» τόσο το θέμα απόκτησης επιθετικού τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να κλείσει την πόρτα στην πρώτη ομάδα στους νεαρούς παίκτες που έρχονται από πίσω.

Ο ΟΦΗ προχωράει με το ρόστερ του ιδιαίτερα ενισχυμένο, όχι μόνο ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά, με ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές και τον ανταγωνισμό σε υψηλά επίπεδα. Ετσι κι αλλιώς σε λίγους μήνες ακολουθεί ο Γενάρης που πάντα παρουσιάζεται ως η ευκαιρία να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες. Το σίγουρο είναι πως ο εφετινός ΟΦΗ χτίστηκε πάνω στα θέλω του προπονητή και στο πώς ακριβώς έχει οραματιστεί την ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.