Το πρόγραμμα της ημέρας και η «μάχη» του Ηρακλείου

09:07 | 30/11/2019

Με τρία παιχνίδια σήμερα (30/11) ανοίγει η 12η αγωνιστική της Superleague

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Φυσικά, το σημαντικότερο εξ αυτών διεξάγεται στο ''Γεντί Κουλέ'' μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ (19:30). 

Χωρίς τον Μεγιάδο ο ΟΦΗ, δίχως Βέρντε και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 3η θέση του πρωταθλήματος, με την κρητική ομάδα να θέλει την επιστροφή στις νίκες και την ΑΕΚ. Στις 7.30 η έναρξη του αγώνα.

Νωρίτερα, στις 17.15 η ΑΕΛ υποδέχεται τον Βόλο στο Θεσσαλικό ντέρμπι στο AEL FC ARENA ενώ στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 17:15 ΑΕΛ – Βόλος Novasports 3HD 
  • 17:15 Πανιώνιος – Παναιτωλικός Novasports 1HD
  • 19:30 ΟΦΗ – ΑΕΚ Novasports 2HD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μοναξιά του Νέιρα

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ

Να νικήσει την ΑΕΚ... και τον Μεγιάδο

ΟΦΗ - ΑΕΚ : Όλα τα ματς στο Ηράκλειο

Μεμονωμένα στο «Γεντί Κουλέ» οπαδοί της ΑΕΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.