​Το ρόστερ είναι γεμάτο, αλλά ο ΟΦΗ θέλει μεταγραφές

ΟΦΗ

Το οξύμωρο του πράγματος και πώς αυτό εξηγείται

Αν βγάλουμε από την εξίσωση τους Φερέιρα και Γιάννου που δεν υπολογίζονται, ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή έχει 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Σε αυτούς έχουμε βάλει φυσικά και το τελευταίο, χρονικά, απόκτημα τον Φελίπε Γαγιέδος.

Από τον «μαγικό» αριθμό των «23-25» που θέλει ο Νίκος Νιόπλιας για να δουλέψει απέχουμε αρκετά. Και με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ πάει για δύο μεταγραφές, εξτρέμ και φορ, η... ψαλίδα θα μεγαλώσει.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο ΟΦΗ έχει ένα ρόστερ που προσπαθεί να χαμηλώσει αριθμητικά, αλλά δεν το έχει καταφέρει έως τώρα. Στην κουβέντα θα βάλουμε και το ενδεχόμενο πώλησης του Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει έχει πρόταση από Αυστραλία, όπερ σημαίνει ότι και γι' αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί αντικαταστάτης, αν ο παίκτης αποχωρήσει. Εκτός, βέβαια, αν ουσιαστικά με την επικείμενη έλευση του επιθετικού καλύπτεται το ενδεχόμενο κενό, αν υπολογίσουμε ότι στα «φτερά» τα πράγματα θα είναι εντάξει όταν αποκτηθεί ο αντί-Στάρτζεον.

Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό μοιάζει σαν ένας γερός... κόμπος που δεν λέει να λυθεί. Ο ΟΦΗ καλείται να «τρέξει» και αυτό το κομμάτι μέχρι τέλος του μήνα, να μειώσει δηλαδή το ρόστερ και να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές. Βέβαια αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Αν μπορούσαν οι επικεφαλής θα το είχαν κάνει οπότε σημαίνει πως κάπου... κολλάει το συγκεκριμένο θέμα.

Η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ έχει ανοιχτά μέτωπα. Από τη μία η μεταγραφική ενίσχυση, από την άλλη η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Συγκοινωνούντα δοχεία και μία δύσκολη κατάσταση, ένας γρίφος που μένει να δούμε πότε και πώς θα λυθεί.

Σε όλο αυτό δεν έχουμε υπολογίζει πρακτικά αυτούς που... έρχονται. Ναμπί και Τσιλιανίδης, για παράδειγμα, τούτη τη στιγμή δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια, αλλά σιγά-σιγά θα μπουν κι αυτοί στην εξίσωση.

Ένας εξωτερικός παρατηρητής θα αναρωτιόταν δικαίως πώς γίνεται μία ομάδα με σχεδόν 30 παίκτες να θέλει μεταγραφές. Είναι, από τη μία, οι ανισορροπίες που είχε κάνει λόγο και ο Νιόπλιας, είναι, από την άλλη, η ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός με παίκτες πρώτης γραμμής που θα υπολογίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενδιαφέρον από Αυστραλία για Σαρδινέρο

Γαγιέγος: «Ο κόσμος με υποδέχθηκε ζεστά»

Ο «Pipe» είναι ήδη το vο1 στο ρόστερ του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.