Το Σάββατο του Γκουζμάν

22:35 | 16/10/2020

Ο Ολλανδός μέσος ανακοινώνεται και στη συνέχεια βλέπει τον ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό

Ημέρα Γκουζμάν είναι το Σάββατο, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, θα περάσει τα ιατρικά και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Όμιλο. Βέβαια, είναι άγνωστο αν η ανακοίνωση θα ακολουθήσει το Σάββατο ή αν θα γίνει τη Δευτέρα. Το σίγουρο είναι ότι έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα του και η κρητική ΠΑΕ ετοιμάζει την παρουσίασή του.

Ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται την Κυριακή να βρεθεί στο «Γεντί Κουλέ» και να δει τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια θα μπει στις προπονήσεις για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του.

Λογικά δύσκολα θα προλάβει τον Αστέρα Τρίπολης, το επόμενο δηλαδή ματς του ΟΦΗ, αφού χρειάζεται ένας μικρός χρόνος προσαρμογής.

Το δεδομένο είναι ότι ο ντε Γκουζμάν είναι μια χαρά από άποψη φυσικής κατάστασης και το μόνο που θέλει είναι να μάθει τη νέα του ομάδα. Όπως επίσης δεδομένο είναι ότι άπαντες στον ΟΦΗ έχουν το μυαλό τους στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής (16:00), στην αρχή μίας δύσκολης σειράς αγώνων εντός κι εκτός έδρας.

Η προσθήκη του σπουδαίου Ολλανδού έρχεται να ενισχύσει τον ΟΦΗ για τη συνέχεια, να του δώσει εμπειρία και να τον ανεβάσει επίπεδο. Και συνάμα δημιουργεί μία ιδιαίτερα δυνατή μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Ηράκλειο ο ντε Γκουζμάν

Σκέψεις για Γρίβα

Σίμος: «Στο τέλος θα έχουμε πετύχει κάτι ωραίο»

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης

Η «καυτή» τετράδα του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.