Το ταμείο είναι γεμάτο για τον ΟΦΗ, ώρα για ξεκαθάρισμα!

19:58 | 23/12/2021

Αυτό που προέχει τώρα για τον ΟΦΗ είναι μια καλύτερη ισορροπία καθώς οι ανορθογραφίες στο ρόστερ είναι χτυπητές.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Για να είμαστε ειλικρινείς και σωστοί απέναντι στην ομάδα και τους στόχους της, κρατούμενο πρώτο: τρία ντέρμπι στη σειρά μέσα σε οκτώ μέρες, μόνο αν είσαι μια υπερομάδα με 22 ισάξιους ποδοσφαιριστές (τύπου Ολυμπιακού) μπορείς να τα διαχειριστείς. Κρατούμενο δεύτερο: αν την περασμένη Πέμπτη πριν το ματς με τον Άρη, έλεγαν στους Ομιλήτες πως αν έχει να διαλέξει τέσσερις πόντους στο πρωτάθλημα ή την πρόκριση με τον Άρη, δεν ξέρω πόσοι θα έκαναν την πρώτη επιλογή, εγώ πάντως ανήκω σ’ αυτούς κι εξηγούμαι: μπορεί αυτός ο ΟΦΗ, με την περσινή δύσκολη χρονιά να κρατήσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και όπου βγει ή θα πρέπει να κάνει τις επιλογές του για να μη χάσει το δέντρο μπροστά στο προσδοκώμενο δάσος;

Όχι δεν μπορεί και αρχής εξαρχής έπρεπε να ιεραρχήσει τις επιλογές του με κριτήριο τι είναι εκείνο που είναι πιο εφικτό; Ταπεινή μου άποψη είναι, πως κρατάμε το μεγάλο κάδρο της επικής νίκης στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ (αυτή η αναμέτρηση μας έδειξε τις φετινές μας επιδιώξεις που είναι ο στόχος της εξάδας) κι αφήνουμε το κύπελλο που για να μαστε ειλικρινείς χάθηκε στο τελευταίο λεπτό στο Χαριλάου, στο πρώτο ματς.

Για την ιστορία να πούμε απλά πως χωρίς πολλή φρεσκάδα, με απουσίες - μαχαιριές όπως εκείνη του Γκαγιέγος που μαζί με το Μεγιάδο είναι τα πολύτιμα υπερεργαλεία του Νιόπλια (και φάνηκε και στη φάση της αποβολής όπου τρέχει μόνος του ο Αργεντινός να μαζέψει τα… αμάζευτα) και με το μυαλό ακόμα στο τεράστιο διπλό στην Καλογρέζα, οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες. Απλά με την αποβολή εκμηδενίστηκαν και… πάμε παρακάτω!

Ο φετινός υγιής ΟΦΗ μπορεί να πηγαίνει παρακάτω ακόμα και όταν φαλτσάρει και γι’ αυτό το καράβι του δεν ταλαντεύεται στις όποιες κακές στιγμές! Αυτό που προέχει τώρα είναι να ξεκουραστεί η ομάδα να επιστρέψουν εκείνοι που της λείπουν και να αναζητήσει μια καλύτερη ισορροπία καθώς οι ανορθογραφίες στο ρόστερ της είναι χτυπητές.

Αλλού υπερπληθώρα κι αλλού παίκτες από χαμηλό ράφι. Οι φορ μας δεν είναι του επιπέδου - διεκδικώ 6η θέση - αυτό το ξέρουμε πια για τα καλά, όσες φορές κι αν δούμε βασικό τον Καστάνιος! Να φύγουν αυτοί που κρατούν άδικα θέση στο στασίδι της ομάδας και ας αποκτηθούν δυο ποιοτικοί επιθετικοί, ένας ακραίος κι ένας σέντερ φορ για να φτάσει ο ΟΦΗ εκεί που του δίνει πιστοποιητικό καταξίωσης!

Το σταφ της ομάδας έκανε αυτό που έπρεπε ως τώρα, ήλθε η ώρα και των διοικούντων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Άρης 0-2

Δείτε τα γκολ του Άρη

Δείτε την αποβολή του Μεγιάδο

Πρώτα αποχωρήσεις και μετά μεταγραφές


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.