Το τελευταίο sold out...

17:20 | 19/04/2019

Προς εξαφάνιση τα εισιτήρια για τον τελικό των... τελικών του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή, 19.00) - διαβάστε σε ποιο αγώνα τα εισιτήρια έγιναν ξανά ''μαγικά'' χαρτάκια

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το μεγάλο ματς κόντρα στους Αρκάδες, όμως λίγες ώρες απέμειναν μέχρι και την εξάντληση εισιτηρίων και το sold out μοιάζει με θέμα χρόνου.

Η ζήτηση τους είναι τεράστια, ο κόσμος εκδηλώνει, όπως είναι λογικό, «ζωηρό» ενδιαφέρον, η προπώληση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», στο κρισιμότερο ίσως παιχνίδι για τον Όμιλο.

Το σύνολο του Χάιμε Βέρα θα προσπαθήσει να κάνει το αποφασιστικότερο «βήμα» για την παραμονή του στη Super League και στην προσπάθεια για την κατάκτηση της 3ης συνεχόμενης νίκης του στο πρωτάθλημα, θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Η ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες δεν έχει σταματήσει να κάνει εκκλήσεις στους φίλους του ΟΦΗ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό στις εξέδρες, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

Η ατμόσφαιρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα είναι «καυτή» το βράδυ της Κυριακής και το sold out θα έρθει ακριβώς 6 μήνες μετά από το προηγούμενο. Αυτό είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου 2018, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Όμιλος είχε νικήσει 1-0. Και θα ήταν φυσικά ιδανικό, όπως και τότε, έτσι και τώρα, η εξάντληση των εισιτηρίων να συνοδευτεί με μία ακόμη νίκη.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο μήνυμα της ΠΑΕ: «Δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν πετάμε κροτίδες»

«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια…

«Προστατεύουμε τον ΟΦΗ, αγνοούμε τις προκλήσεις»

Με Σαμαρά δεν φοβήθηκε κανείς

Τα αρρωστημένα μυαλά των «συμμαχιών»

Έτοιμος ο Σακόρ, απρόοπτο με Ντίνα

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Μη δώσουμε δικαιώματα!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.