Το τουρνουά που έκλεψε τις εντυπώσεις, στο πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Κρήτης

SMS
09:30 | 30/06/2021

Στο Lyttos Beach στη Χερσόνησο Κρήτης και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο Lyttos Beach Tennis Academy την τελευταία εβδομάδα διεξήχθη το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών, στο οποίο συμμετείχαν 73 αθλητές και αθλήτριες από 16 χώρες

Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, με υψηλούς προσκεκλημένους και με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19., διεξήχθη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΦΟΑ και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α), και ο έφορος Αγωνιστικού της ΕΦΟΑ κ. Γιάννης Αθαναηλίδης παρακολούθησαν μέρος των Αγώνων μαζί με τον τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών & Πρόεδρο της EDSO Ιωσήφ Σταυρακάκη, Εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών (European Deaf Sports Organization EDSO) Anton Petric και Ota Pansky, καθώς και με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών Ασπασία Ξαξίρη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 73 αθλητές και αθλήτριες από 16 χώρες, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι από Ελληνικής πλευράς, η Βασιλική Καλογεροπούλου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Μάλιστα, τόσο η ξενοδοχειακή μονάδα όσο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πανευρωπαϊκού επιπέδου διοργάνωση και αποκόμισαν εξαιρετικά σχόλια από τους διοργανωτές, τους αθλητές, τις προπονητικές ομάδες, και τους συνοδούς.

Ένα νεόδμητο αθλητικό κέντρο που προσφέρει τα πάντα!

dji_0086.jpg#asset:317721


Το Lyttos Beach, συνδυάζει μία πλήρως ανακαινισμένη ξενοδοχειακή μονάδα, με ένα νεόδμητο αθλητικό κέντρο, τα οποία προσφέρουν μια όαση χαλάρωσης για όλη την οικογένεια με παροχές που δεν αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Πολυάριθμες πισίνες και Water Park, ημερήσιες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο GYM80, SPA με υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, θερμαινόμενες πισίνες ολυμπιακών προδιαγραφών, 21 γήπεδα τένις (clay & hard courts), 4 padel, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 8×8, beach volley, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, 3par golf, bike center. Πολλές γαστρονομικές επιλογές και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της Κρήτης σε πέντε εστιατόρια. Ποικιλία επώνυμων ποτών και αφεψημάτων σε πέντε μπαρ, και απεριόριστη καθημερινή ψυχαγωγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τένις στην Κρήτη για τον Τσιτσιπά, το γήπεδο - πισίνα και η «μεταμόρφωση»!

Από το Lyttos Beach… στον τελικό με Ναδάλ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.