Τον πιστεύουν και το δείχνουν!

09:03 | 17/08/2019

Ο ΟΦΗ έκανε το παν για ν’ αποκτήσει τον Γιώργο Γιακουμάκη, καθώς άπαντες πιστεύουν στις δυνατότητες του.

Το μεταγραφικό «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον 25χρονο επιθετικό είχε αίσιο τέλος για τον Όμιλο, που ανανέωσε το δανεισμό του  από την ΑΕΚ για άλλη μία σεζόν.

Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ένωση, οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου ποτέ δεν έπαψαν να προσπαθούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Και είναι αλήθεια ότι οι «ασπρόμαυροι» κυνήγησαν αρκετά την υπόθεση, επειδή είχαν τους λόγους τους για να το κάνουν.

Στον ΟΦΗ, δηλαδή, πιστεύουν πάρα πολύ στην ποδοσφαιρική αξία του θηριώδους φορ και εκτιμούν πως με την παρουσία του θ’ ανέβει ολόκληρη η γραμμή κρούσης της ομάδας.

Από τα μέσα της περασμένης χρονιάς, όταν και αποκτήθηκε, αν και δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, πρόσφερε λύσεις και έδειξε μέρος της ποιότητας του.

Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του, έτσι, ήθελαν να παραμείνει ο παίκτης, όπως και τελικά έγινε, έπειτα από πολυήμερες επαφές με την ΑΕΚ.

Και η επιθυμία του, εξάλλου, ήταν να συνεχίσει στον Όμιλο και αυτό σίγουρα είχε τη δική του σημασία στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Γιατί μπορεί ο Μιγκέλ Καρντόσο να ήθελε να τον κρατήσει στο «δικέφαλο», ωστόσο ο ίδιος είχε σαν προτεραιότητα να βρει χρόνο συμμετοχής και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στον ΟΦΗ, επίσης, πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Γιακουμάκης μπορεί, έχοντας μια «γεμάτη» σεζόν, να διακριθεί και με την απόδοση του να φέρει  προτάσεις στα γραφεία της Ένωσης.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχει μπει ο σχετικός όρος στο νέο δανεισμό, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο , δηλαδή, εκτιμούν ότι είναι πιθανό να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα μεγάλο ποσό από ενδεχόμενη μεταγραφή του «Γιακούμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Ανατροπή: Συμφωνία με Γιακουμάκη!

Η αποστολή του ΟΦΗ για την τελική «πρόβα»

Τεστ... Άρη το φιλικό με Εργοτέλη

Σαλίμι, η δεύτερη υπέρβαση

Και Φιγκεϊρέδο και Γιακουμάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.