Τώρα έχει λύσεις

ΟΦΗ

Η προσθήκη Τοράλ ανεβάζει ποιοτικά τον ΟΦΗ στα χαφ

Τοράλ, ντε Γκουζμάν, Νέιρα και ο Ναμπί που μετράει αντίστροφα. Ο ΟΦΗ έχει δεδομένη ποιότητα στα κεντρικά του χαφ και με την προσθήκη του Ισπανού ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.

Το πρόβλημα του ΟΦΗ στα περσινά παιχνίδια, κυρίως σε αυτά όπου μετρούσε πολλές απουσίες, ήταν η δημιουργία. Αυτός ο μονότονος τρόπος ανάπτυξης που δεν θύμιζε την προπέρσινη σεζόν και που δεν έφερνε στην επίθεση τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία φάσεων. Οι αριθμοί ίσως έδειχναν άλλα, ωστόσο η ουσία είναι ότι ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να «ξεκλειδώσει» αντίπαλες άμυνες.

Ο Όμιλος αυτή τη στιγμή, με τη μεταγραφή του Τζο Τοράλ, έχει ποδοσφαιριστές στα χαφ που όχι μόνο θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και θα δώσουν το κάτι διαφορετικό, αλλά -ίσως το σημαντικότερο- έχει game changers. Tέτοιος ήταν, όπως θα θυμάστε, ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στα πλέι άουτ. Σε όσα ματς αγωνίστηκε ήταν ο ποδοσφαιριστής που όχι μόνο διαφοροποίησε το παιχνίδι του Ομίλου, αλλά έδωσε το κάτι παραπάνω και τους πολύτιμους βαθμούς.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Νιόπλια είναι ότι πλέον στη μεσαία γραμμή έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις, όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι. Έχει και τον Ναμπί που προετοιμάζεται για την επάνοδο και θα αποτελέσει και αυτός μία πολύτιμη λύση.

Πλέον ο ΟΦΗ έχει μονάδες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν χρειάζονται κι άλλες μεταγραφές. Αλλά όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι των κεντρικών μέσων, η κρητική ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και αν μη τι άλλο δημιουργεί προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Για τις υπόλοιπες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση, υπομονή. Θα έρθουν κι αυτές οι μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout report: Τα 53 λεπτά του Τοράλ

«Στρατιώτης» Κοροβέσης…

Δεν αργούν οι ανακοινώσεις Επασί-Καμάου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.