Τώρα είναι στο χέρι του

SMS
08:10 | 25/10/2018

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μία τριάδα αγώνων που αποτελούν ευκαιρία για το μεγάλο come back.

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω του τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και ό,τι αυτή άφησε και επικεντρώνεται πλέον στο σαββατιάτικο (17:15) παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα για την 8η αγωνιστική της Super League. Ενα ματς που είναι κομβικό, αφού στην κρητική ομάδα δεν θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων την κυριακάτικη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου κλήθηκε να κάνει την υπέρβαση. Δεν είναι λίγο πράγμα στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια σου να παίζεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πλέον, όμως, τα πράγματα διαφοροποιούνται, αφού το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει μία τριάδα αγώνων όπου μπορεί να μαζέψει το καλύτερο που μπορεί και να διαφοροποιήσει τα πράγματα στην βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ παίζει εκτός με Λάρισα, εντός με τον Απόλλωνα και εκτός με τον Λεβαδειακό. Τρία παιχνίδια που θεωρητικά είναι στα μέτρα του προτού έρθει στο Γεντί Κουλέ ο Αρης σε ακόμη ένα δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι.

Οι "μελανόλευκοι" έχουν μπροστά τους 9 βαθμούς και καλούνται να συγκεντρώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε μία τριάδα αγώνων που μπορούν να τα αλλάξουν όλα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα μετά το ΟΦΗ-Αρης, υπάρχει το ΠΑΣ-ΟΦΗ και έπειτα έρχεται ο Παναθηναϊκός στο Γεντί Κουλέ. Και ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στην Τρίπολη με Αστέρα και στο Ηράκλειο με Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του α' γύρου:

AEΛ-ΟΦΗ
ΟΦΗ-Απόλλων
Λεβαδειακός-ΟΦΗ
ΟΦΗ-Αρης
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ
ΟΦΗ-Ατρόμητος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.