Τώρα, το αποτέλεσμα μετράει!

Απόψεις

Στον Βόλο ο ΟΦΗ θέλει τους βαθμούς και όχι την εμφάνιση.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν παρεκκλίνει φυσικά από τη φιλοσοφία της και δεν ψάχνει δικαιολογίες τύπου «απουσίες», «ελλιπή προετοιμασία», «διαιτησίες» και άλλα τέτοια άλλοθι.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, απέναντι στους Θεσσαλούς, οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να εμφανιστούν κυνικοί, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να πάρουν το παιχνίδι.

Το ιδανικό θα ήταν ο ΟΦΗ να κυριαρχήσει, όμως το ουσιώδες να κατακτήσει το «τρίποντο». Με δυο λόγια ο Όμιλος θέλει περισσότερο τη νίκη, ακόμη κι αν αυτή επιτευχθεί με όχι και τόσο ελκυστικό τρόπο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, τόσο την περασμένη χρονιά, όσο και στην τρέχουσα περίοδο, που το σύνολο του Σίμου κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά στο φινάλε μένει στο μηδέν και δεν παίρνει πραγματικά ό,τι αξίζει.

Αποδίδει σε σημαντικό ποσοστό το ποδόσφαιρο που θέλει να παρουσιάζει, όμως δεν το συνδυάζει με αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα ψάχνει στο Βόλο, το οποίο θα σηματοδοτήσει και το νέο ξεκίνημα.

Ο ΟΦΗ έχει βγάλει αντικειμενικά ένα αρκετά... βαρύ πρόγραμμα, μπαίνει πλέον σε πιο βατές αναμετρήσεις και θα προσπαθήσει να κάνει την αντεπίθεση του για να «σκαρφαλώσει» ψηλότερα στη γενική κατάταξη.

Η αυριανή συνάντηση είναι δύσκολη και πολύ κρίσιμη για τους «ασπρόμαυρους». Η νίκη θα τους δώσει ψυχολογία και θα τους «απογειώσει» ενόψει της συνέχειας.

Κάτι διαφορετικό, ωστόσο, θα καθηλώσει χαμηλά τον ηρακλειώτικο σύλλογο και θα τον φορτώσει με περισσότερη πίεση. Στον ΟΦΗ, βεβαίως, έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και στις δυνατότητες τους, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να φέρουν και επιτυχίες κάποια στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γήπεδο ΟΦΗ: Κάντε το όπως ο Δήμος Αθηναίων!

Το σχόλιο του Μανόλη Γρηγοράκη:Ο διάδρομος για την απογείωση του ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Βόλο

Τα στόπερ καθορίζουν τη διάταξη

Το pregame του Βόλος - ΟΦΗ στον αέρα του Livetalks!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.