«Τρέχει» και η στελέχωση του τιμ του Νιόπλια

SMS

Η αποχώρηση Κυπριανού φέρνει στην επιφάνεια ένα σημαντικό ζήτημα στον ΟΦΗ που αφορά τη στελέχωση του τιμ που θα πλαισιώσει τον Νίκο Νιόπλια

Ο κόσμος ζει στον... μεταγραφικό κόσμο, περιμένει ονόματα και ανακοινώσεις, αλλά σε μία ομάδα σημαντικό ρόλο παίζουν και όσοι βρίσκονται πέριξ των ποδοσφαιριστών. Και επειδή ο ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε πολύ στο κομμάτι των τραυματισμών και των αποθεραπειών και επειδή πολλές φορές στη διάρκεια της περασμένης σεζόν άνοιξε η κουβέντα για την εκγύμναση και τους μυϊκούς τραυματισμούς, οι επικεφαλής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό.

Είναι μία εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει, αφού το «διαζύγιο» με τον Ευθύμη Κυπριανού άφησε ακόμη ένα κενό και κακά τα ψέματα ήταν μία σημαντικότατη απώλεια. Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή στον Όμιλο έχει μείνει μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάππας, όπερ σημαίνει ότι χρειάζεται στελέχωση ενόψει του ΟΦΗ της νέας σεζόν (βοηθός, αναλυτής κτλ.).

Η κρητική ομάδα χρειάζεται επιλογές που δεν θα έχουν... ημερομηνία λήξης. Χρειάζεται επιλογές για να στηριχθεί το όλο οικοδόμημα και φυσικά ο Νίκος Νιόπλιας. Και ακριβώς γι' αυτό το λόγο οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα αναζητούν τους κατάλληλους, θέλοντας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τελικές τους επιλογές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.