Τρεις εκτός με Καλλιθέα

20:47 | 15/03/2018

Μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες να παίξει το Σάββατο (17/3) στην Καλλιθέα ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος μαζί με τους Παπαστεριανό και Βούο θα είναι οι απουσίες του ΟΦΗ για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής.

Όπως τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και την Πέμπτη (15/2) ο Μαχαίρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν την Παρασκευή προπονηθεί κανονικά, θα είναι δύσκολο με μια μόλις κανονική προπόνηση στο ενεργητικό του να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο 27χρονος μέσος, μαζί με τους Παπαστεριανό και Βούο, αποτελούν τα προβλήματα του Παπαδόπουλου για τον αγώνα, καθώς όλοι οι άλλοι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του. Για το κενό του Παπαστεριανού στη μεσαία γραμμή επικρατέστερος να καλύψει τη θέση είναι ο Πουρτουλίδης, με τον προπονητή του ΟΦΗ πάντως να έχει και άλλες σκέψεις βάσει των δοκιμών που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις. 

Τα τελικά πλάνα για τον αγώνα της Καλλιθέας θα γίνουν στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2) η οποία θα γίνει το πρωί στο ΒΑΚ, μετά το τέλος της οποίας και θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.