Τζο Έφορντ: Από τον Εργοτέλη, αντίπαλος της Παρί των «αστέρων»

SMS
08:37 | 18/07/2020

Πριν λίγες ημέρες φορούσε τη φανέλα του Εργοτέλη, το βράδυ της Παρασκευής αγωνίστηκε απέναντι στην μεγάλη Παρί στο ιστορικό ''Παρκ Ντε Πρενς'' - βίντεο από τον αγώνα

Φανέλα βασικού πήρε ο Τζο Έφορντ, στο χθεσινό φιλικό της Βέλγικης Μπέβερεν απέναντι στην σπουδαία Παρί.

Θυμίζουμε ότι όπως έχει αποκαλύψει το Capitano.gr, ο Αμερικανός έχει συμφωνεί σε όλα με την ομάδα της Μπέβερεν η οποία υποβιβάστηκε φέτος από την μεγάλη κατηγορία.

Η φιλική αναμέτρηση κράτησε 120 λεπτά, διεξήχθη στο Παρκ Ντε Πρενς, με τον Αμερικανό εξτρέμ να αγωνίζεται στο πρώτο - από τα τέσσερα - 45λεπτα του αγώνα.

Μάλιστα, μετά από περίπου τέσσερις μήνες οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Μια παρουσία (5.000 περίπου) που έγινε πρώτο θέμα στον Γαλλικό τύπο καθώς η πλειοψηφία τους δεν τήρησε στο... ελάχιστο τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η Παρί είχε στην σύνθεση της όλα της τα αστέρια, επικράτησε με 7-0 με τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη να τίθεται αντιμέτωπος με Μπαπέ, Νεϊμάρ, Βεράτι και τους άλλους μεγάλους αστέρες της ομάδας. Σκόρερ ήταν οι Τσούπο Μότινγκ (2), Νεϊμάρ, Ικάρντι, Μπαπέ, Βούκοτιτς και ο Σον.

Έτσι, μέσα σε λίγο διάστημα, ο Τζο από τα γήπεδα της Ελληνικής Superleague 2 βρέθηκε να αγωνίζεται αντίπαλος - έστω και σε φιλική αναμέτρηση - στο ιστορικό Παρκ Ντε Πρενς απέναντι σε μια από τις πιο πλούσιες ομάδες στον κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες από το το shutterstock και φάσεις του αγώνα:

psg-vs-waasland-beveren-paris-france-shutterstock-editorial-10714966d.jpg#asset:220078soccer-friendly-psg-vs-waasland-beveren-paris-france-shutterstock-editorial-10714860c.jpg#asset:220079


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οριστικό: Στη Μπέβερεν ο Τζο Έφορντ!

Βασικός με Παρί ο Έφορντ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.