Τζον Τοράλ: Έρχεται να ξεσηκώσει το «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ

​Τζον Τοράλ: ο σωσίας του Φάμπρεγας και η διαδρομή Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ. Ένας μέσος που μπορεί να ξεσηκώσει το γήπεδο.

«Bring him back Wenger». Ένα από τα διάφορα σχόλια για τον Τζον Τοράλ στο διαδίκτυο. Ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ, κάποιοι οπαδοί τον είχαν χαρακτηρίσει σωσία του Σεσκ Φάμπρεγας (η αλήθεια είναι ότι του φέρνει εξωτερικά), αλλά η μοίρα του δεν ήθελε να ευδοκιμήσει στους «κανονιέρηδες».

Ο Τζον Τοράλ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και για να το θέσουμε καλύτερα είναι το νέο «10άρι» της κρητικής ομάδας. Τεχνίτης, αριστεροπόδαρος, ένας επιτελικός μέσος που εντυπωσιάζει πολλές φορές με το παιχνίδι του και τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ξεσηκώσουν τον κόσμο με μία τους ενέργεια.

Προέρχεται από γεμάτες χρονιές, την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 18 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ με την Μπέρμιγχαμ και το σημαντικότερο με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Ισπανία, Αγγλία, Σκωτία.

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος -ο οποίος κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και στα άκρα- έρχεται να προστεθεί στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και να δώσει την ποιότητα που χρειάζεται, αλλά και τη δημιουργία. Αυτή που έλειψε τόσο πολύ την προηγούμενη σεζόν, με τον αστερίσκο βέβαια των τραυματισμών.

τοραλπινακας2.jpg#asset:321112τοραλπινακας.jpg#asset:321111τοραλπινακας3.jpg#asset:321113


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμφώνησε με Τοράλ ο ΟΦΗ!

Scout report: Ο Φαν Ντάινεν δεν είναι επιθετικός

Το μεγάλο ρίσκο του ΟΦΗ με τον Καμάου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.