Γίνονται επαγγελματίες και πάνε Ολλανδία!

21:01 | 08/07/2019

Οι Γιώργος Σουρνάκης και Μανώλης Περδίκης αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και να ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Είναι δύο ταλέντα που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν με την δεύτερη ομάδα. Οι δύο 20χρονοι, ο Γιώργος Σουρνάκης (11/7/1999) και ο Μανώλης Περδίκης (29/8/1999) ακολουθούν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και άμεσα αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες με τον Όμιλο. 

Ηλικιακά, εξάλλου, δεν μπορούν να συνεχίσουν στην Κ19, όμως φαίνεται πως αποτελεί και πρόθεση των «ασπρόμαυρων» να τους «ανεβάσουν» στην ΠΑΕ. Άλλωστε είναι γνωστή η διάθεση της ΠΑΕ να κοιτάξει πιο ζεστά τα ταλέντα που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής.

Ο Μανώλης Περδίκης αγωνίζεται στη θέση του στόπερ ενώ στα χαφ ο έτερος 20αρης Γιώργος Σουρνάκης.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους αναμένεται να συμπεριληφθούν και στην αποστολή, που θ’ αναχωρήσει την Πέμπτη (11/07) για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι από πέρυσι από πέρυσι επαγγελματίες είχαν γίνει οι Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Κώστας Καλαϊτζάκης και Βασίλης Σηφάκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Νιόπλιας: 2,5 χρόνια μετά

Οι επιστροφές των «παλιών» και ο Κωφίδης

Επέστρεψε, ως συντονιστής, στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.