Συνεχίζει κανονικά ο ΠΑΟΚ!

20:30 | 09/02/2018

Η απόφαση ελήφθη στον ΠΑΟΚ… Η ομάδα του Κρουσώνα συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, που έδειξε έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε διάθεση αποχώρησης, λόγω της κακής αντιμετώπισης που έχουν την τρέχουσα περίοδο οι «ασπρόμαυροι» από τη διαιτησία, ωστόσο οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου έλαβαν το «μήνυμα» από τους φίλους του συλλόγου και πήραν δύναμη για να μην τα παρατήσουν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα 9/2/2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας μας ΠΑΟ Κρουσώνα, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. στις 3/2/2018 , που προκάλεσε τη γ.σ. στις 9/2/2018.

Μέσα σε πλήθος κόσμου αποφασίστηκε η συμμετοχή της ομάδας μας κανονικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η στήριξη του κόσμου ήταν τέτοια, μαζί με όλα αυτά που ειπώθηκαν, για να αντλήσουμε δύναμη ως Δ.Σ. μέχρι το τέλος αυτής της αγωνιστικής χρονιάς.

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ήταν και θα παραμείνει μεγάλο σωματείο. Οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε αυτή την ιδέα. Σήμερα γίναμε όλοι πιο δυνατοί. Σήμερα νιώσαμε όλοι μας υπερήφανοι. Λαέ του Κρουσώνα σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς».

 

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.