Ροή Ειδήσεων

15:00 | 09/04/2024

Ο Παυλίδης 2ος σκόρερ στην Ευρώπη, «απλησίαστος» ο Κέιν

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σημείωσε το «γκολ της τιμής» για την Αλκμααρ στην συντριβή από την Αϊντχόφεν με 5-1 και με 25 γκολ σε 28 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, παρέμεινε στην 2η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

14:30 | 09/04/2024

Παυλίδης: Η νέα μεγάλη πρόταση της Στουτγκάρδης, η απάντηση της Άλκμααρ και ο Φώτης Ιωαννίδης

Επανήλθε η Στουτγκάρδη για τον Βαγγέλη Παυλίδη, όμως η νέα πρότασή της, ύψους 13 εκατ. ευρώ είχε ανάλογη τύχη με τις δύο του περασμένου καλοκαιριού. Το "παιχνίδι" που έχει ενταθεί – και έχει άλλους σε πιο προωθημένη θέση από τη γερμανική ομάδα - για τον Έλληνα φουνταριστό και πού βρίσκεται πλέον ο Φώτης Ιωαννίδης στη λίστα των Σουηβών με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γκιρασί.

13:30 | 09/04/2024

Απόστολος Ρούμογλου: Αυτός είναι ο Έλληνας που στέφθηκε back-to-back πρωταθλητής στο NCAA

Ο Απόστολος Ρούμογλου έγινε πρωταθλητής για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο NCAA, στα ισάριθμα χρόνια που αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το UConn. Αυτός είναι ο 21χρονος Έλληνας που έκανε το repeat στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

13:03 | 09/04/2024

Περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet - Θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τα άτομα άνω των 67 ετών

«Περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet (από τα περίπου 80.000 διαρκείας που υπάρχουν στο σύνολο), αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου σε τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ αναφερόμενος στο νέο σύστημα εισόδου στα γήπεδα με ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet, που θα λειτουργεί από σήμερα 9 Απριλίου στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

12:30 | 09/04/2024

«Τελικοί»... επιβίωσης για τις ελληνικές ομάδες

Το ευρωπαϊκό... μέλλον τους παίζουν το διήμερο 9-10 Απριλίου οι ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στο Basketball Champions League, καθώς Προμηθέας και Περιστέρι δίνουν τους δεύτερους αγώνες τους στις "best of three" σειρές (σ.σ. κρίνονται στις δύο νίκες) για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Αχαιοί και «κυανοκίτρινοι» βρίσκονται «με την πλάτη στον τοίχο», καθώς ηττήθηκαν στα πρώτα ματς των «8», με αποτέλεσμα να χρειάζονται μόνο νίκη, προκειμένου να κάνουν το 1-1 και στείλουν τη σειρά τους σε τρίτο παιχνίδι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.