Αγωνία για τον τραυματισμό του Τοράλ

20:57 | 25/07/2021

Αύριο (Δευτέρα) οι εξετάσεις και τα νεότερα γύρω από τον τραυματισμό του Ισπανού χαφ

Στο φιλικό του Σαββάτου με τη Βέστερλο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά στο πρώτο μέρος αποχώρησε τραυματίας. Ο Ισπανός χαφ ήταν άτυχος και στο 27' αποχώρησε τραυματίας με τον Νοικοκυράκη να παίρνει τη θέση του.

Το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ θα τον εξετάσει αύριο (Δευτέρα) για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού και να δουν στην κρητική ομάδα το χρονικό διάστημα που θα λείψει από τις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός χαφ θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αύριο θα υπάρξουν νεότερα για τον ταλαντούχο μέσο.

Αποθεραπεία μετά την Βέστερλο

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Κυριακής: Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (22/7) συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία, μία μέρα μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Westerlo στο Βέλγιο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο αποθεραπεία για όλους όσοι έλαβαν μέρος στην χθεσινή (21/7) αναμέτρηση, ενώ ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Waterman, Nabi και Στάικος. Ο Toral δεν προπονήθηκε. Στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα συμμετείχαν και οι Διαμαντής, Sardinero. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (23/7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout report: Τα 53 λεπτά του Τοράλ

«Παίζει» και το εξωτερικό για τον Φερέιρα

Φιλικά με μπυραρίες ή φιλικά υψηλών απαιτήσεων;

Βέστερλο-ΟΦΗ 1-0

Νιόπλιας: «Είμαστε κουρασμένοι στο μυαλό»

Βέστερλο-ΟΦΗ: Τα στιγμιότυπα του φιλικού

Ψάχνει ομάδα ο Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.