​Αλλαγές με το βλέμμα στην Ευρώπη

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βλέπει τα πλέι οφ σαν μία πρόβα τζενεράλε (και) για το Europa League

Τα πλέι οφ βρίσκονται σε εξέλιξη, ο ΟΦΗ έχει ριχτεί στη μάχη, αλλά όπως φαίνεται το μίνι πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, δίνει όμως την ευκαιρία για να ετοιμαστεί η κρητική ομάδα για τη νέα σεζόν.

Στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν πρεμιέρα τα νέα δημοσιογραφικα θεωρία του γηπέδου με τον ΟΦΗ να εναρμονίζεται στη σύγχρονη εποχή. Τα μπουθ στα περισσότερα γήπεδα δεν υπάρχουν πλέον και όσα υπάρχουν είναι για τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ραδιόφωνα. Ο ΟΦΗ έκανε το ίδιο στο «Γεντί Κουλέ». Δημιούργησε νέα δημοσιογραφικά, πιο άνετα και πιο σύγχρονα παραχωρώντας πολλές ανέσεις στους δημοσιογράφους.

Θα πείτε «μα καλά, εμάς τι μας νοιάζει που θα κάθονται οι δημοσιογράφοι». Έχει και αυτό τη σημασία του. Ο Όμιλος επιστρέφει στην Ευρώπη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χρησιμοποιήσει το «Γεντί Κουλέ». Η φυσική του έδρα, λοιπόν, πρέπει να έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές και αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Για τον Γιώργο Σίμο τα πλέι οφ είναι η ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες και να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα για τη νέα σεζόν. Για την ΠΑΕ τα πλέι οφ είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε για τη νέα περίοδο και την επιστροφή του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη συμμετοχή στο Europa League.

Ο ΟΦΗ πρέπει να εκσυγχρονιστεί όπως και το γήπεδό του και η εικόνα που αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο «Θ.Βαρδινογιάννης» στο ματς με την ΑΕΚ, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο ΟΦΗ προχωρά μπροστά και σε αυτό το κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθέωση για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ»!

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Τα «κλικ» της επιστροφής

«Κλικ» από τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία του Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες

Ο Παναγιώτης είναι εδώ...

Τσάρλυ στο Livetalks: «Στον ΟΦΗ πρέπει να μπει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.