Αλλαγμένος ο ΟΦΗ στο Φάληρο

ΟΦΗ

Δεδομένες οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, πιθανό το μίνι ροτέισον στο ματς με τον Ολυμπιακό

Χωρίς έξτρα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για τη μεσοβδόμαδη, 5η αγωνιστική, των πλέι οφ της Super League. Ο Όμιλος έχει μία από τις πιο δύσκολες αποστολές έως τώρα αφού παίζει στην έδρα του πρωταθλητή και αήττητου Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τις 6 του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές την ομάδα του στο ματς της Τετάρτης (21:30). Η πρώτη, αναγκαστική, αφορά τον τραυματία Λισάντρο Σεμέντο, ο οποίος υπέστη θλάση. Η δεύτερη αφορά τον Κώστα Γιαννούλη που έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες, αφού ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στις 4 πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ και χρειάζεται, όπως όλοι οι παίκτες, ειδική διαχείριση για να μην τραυματιστεί. Τα παραδείγματα σε όλες τις ομάδες της Super League είναι χαρακτηριστικά γι' αυτό όλοι προσέχουν... για να έχουν.

Η τρίτη αφορά τον Βαγιέμπα Σακόρ, αφού θεωρείται σχεδόν δεδομένη η επιστροφή του στην ενδεκάδα μετά τις ανάσες που πήρε με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Οπότε αυτή τη στιγμή μιλάμε σίγουρα για 2+1 αλλαγές.

Επί της ουσίας, ο Σίμος θα πάει σε ένα μίνι ροτέισον, πάντα βάσει των συνθηκών και των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι η κρητική ομάδα θα έχει back to back αγώνες, αφού μετά τον Ολυμπιακό ακολουθεί το Σάββατο ο εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά λοιπόν στην ενδεκάδα, το ερωτηματικό έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας και τον αντικαταστάτη του Γιαννούλη, αλλά και με τα αριστερά της μεσαίας γραμμής με τον αντικαταστάτη του τραυματία Σεμέντο.

Ο κόουτς του ΟΦΗ γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και τις υψηλές απαιτήσεις που έχει και ξέρει καλά ότι στη μεσαία γραμμή, το «όπλο» δηλαδή του Ολυμπιακού, θα παιχτεί το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορος. Έχει το κίνητρο να πάρει αήττητος τον εφετινό τίτλο, ενώ θέλει να διατηρηθεί στα «κόκκινα», αφού υπάρχει τόσο ο τελικός κυπέλλου όσο και η ρεβάνς με τη Γουλβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Η νοοτροπία του Στάικου

Ο Νέιρα δεν καταλαβαίνει από διακοπές και «καραντίνες»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.