Άλλο ο προπονητής, άλλο οι μεταγραφές

10:07 | 01/07/2019

Ο ΟΦΗ συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ ανεξάρτητα από την αναζήτηση προπονητή.

Ναι, ο αντικαταστάτης του Χάιμε Βέρα είναι σε πρώτο πλάνο και ο Γιάννης Σαμαράς με τους συνεργάτες του αναζητούν τον καλύτερο για τον πάγκο του ΟΦΗ. Αυτό, όμως, δεν επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις επόμενες κινήσεις της κρητικής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα δύο νέα αποκτήματα, ο Δημήτρης Μάνος και ο Νίκος Μαρινάκης και φυσικά έπεται συνέχεια παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ο νέος τεχνικός.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, οι μεταγραφές γίνονται από τους επικεφαλής του ΟΦΗ και όχι συγκεκριμένα από τον προπονητή. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Όμιλος διακόψει τη συνεργασία του με τον οποιοδήποτε τεχνικό, οι παίκτες αποτελούν επιλογές της ομάδας και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθεί το κλίμα. Ο εκάστοτε προπονητής εννοείται ότι υποδεικνύει τις θέσεις και κρίνει που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά τα πρόσωπα επιλέγονται από τους επικεφαλής.

Προφανώς στον ΟΦΗ αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι απλά ως προς το ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση και δεν χρειάζεται να προσληφθεί ο αντικαταστάτης του Βέρα για να κάνει υποδείξεις. Εξάλλου, ο ΟΦΗ κινήθηκε έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι γνωρίζοντας οι άνθρωποί του ότι ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα με τον Βέρα, κάτι που τελικά έγινε.

Με λίγα λόγια, το ότι ο Όμιλος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού δεν σημαίνει ότι «παγώνουν» τα μεταγραφικά. Οι «μελανόλευκοι» συνεχίζουν κανονικά τις συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ταυτόχρονα κλείνουν τις όποιες εκκρεμότητες (βλέπε Νέιρα και Ποτουρίδη).

Έτσι, με την έλευση του νέου προπονητή δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και θα δουλέψει με το υλικό που έχει στα χέρια του χωρίς να χρειαστεί αναμονή. 

Με τους Μάνο και Μαρινάκη ο ΟΦΗ προφανώς και δεν σταματά. Το βάρος πέφτει στην άμυνα, εκεί όπου πραγματικά έχει ανάγκη, αλλά και στο θέμα του τερματοφύλακα, το οποίο και αυτό είναι πιθανό να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλό μήνα και καλή χρονιά…

«Πρώτη» με Σαμαρά και μεταγραφές

Από την ξένη αγορά ο «εκλεκτός»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.