Αντίστροφη μέτρηση: «Πρώτη» με Σαμαρά και μεταγραφές

19:43 | 30/06/2019

Με τον Γιάννη Σαμαρά σε χρέη προπονητή, τις μεταγραφές αλλά και τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την πρώτη (Δευτέρα 01/07) προπόνηση ενόψει νέας σεζόν

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΟΦΗ ενόψει της πρώτης προπόνησης της κρητικής ομάδας. Αύριο (Δευτέρα) πρώτη ημέρα του Ιουλίου, η κρητική ομάδα θα κάνει την πρώτη της συγκέντρωση στο ΒΑΚ, ενώ θα ακολουθήσουν εντός της ημέρα δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα). Σε αυτές θα βρίσκονται οι παίκτες που παρέμειναν από το ρόστερ της προηγούμενης περιόδου, οι δύο μεταγραφές (Σεμέδο - Τσιλιανίδης) και στο ρόλο του προπονητή ο... Γιάννης Σαμαράς. Ο Δημήτρης Μάνος δεν θα βρεθεί ανάμεσα τους καθώς αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, να ανακοινωθεί η απόκτηση του για ένα χρόνο και έπειτα να λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Θυμίζουμε ότι ''κλεισμένος'' πρέπει να θεωρείται και ο Νίκος Μαρινάκης, ίσως αύριο έχουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι μετά την δυσάρεστη - για τον Όμιλο - εξέλιξη με το θέμα του διπλώματος του Χάιμε Βέρα, ο Γιάννης Σαμαράς θα... θυμηθεί τα παλιά και θα αναλάβει προσωρινά χρέη τεχνικού μέχρι να ανακοινωθεί ο διάδοχος του Βέρα. Όπως ανέφερε πρωινό δημοσίευμα του Capitano.gr στον ΟΦΗ αποτελεί σαφή προτεραιότητα η εύρεση τεχνικού από το εξωτερικό. Ο «εκλεκτός», επομένως, αναμένεται να μην προέρχεται από την εγχώρια αγορά.

Το πρόγραμμα προπονήσεων

Την Δευτέρα (01/07) ξεκινάει η προετοιμασία για το ''χτίσιμο'' του νέου ΟΦΗ.Για περίπου 11 ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα χύσουν ιδρώτα στο ΒΑΚ με διπλές προπονήσεις, μια το πρωί και μια το απόγευμα. Αν εξαιρέσουμε το ρεπό της Κυριακής (07/07) και την μια προπόνηση του Σαββάτου (06/07), η προετοιμασία ξεκινάει με φουλ ρυθμούς καθ όλη την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Όλα αυτά, πριν από την αναχώρηση της κρητικής ομάδα για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας (11/7) όπου και θα παραμείνει εκεί για 20 ημέρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την Τετάρτη (03/07) η παρουσίαση της φανέλας στο ''Κούλε''

Ως γνωστόν, την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ομίλου. Μάλιστα, σε αυτήν θα παρουσιαστεί και η νέα εταιρεία ένδυσης ενώ το… ραντεβού έχει δοθεί στις 7.30 το απόγευμα στη μαρίνα Ηρακλείου, στο ενετικό λιμάνι, απέναντι από το φρούριο «Κούλε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέος, ωραίος και... ελληνικός

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τέλος και επίσημα ο Βέρα

«Πρώτη» με Τσιλιανίδη και μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.