Καλό μήνα και καλή χρονιά…

08:01 | 01/07/2019

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει και επίσημα σήμερα στον ΟΦΗ.

Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου έχει προγραμματιστεί και η «πρώτη» του Ομίλου. Τα «βάσανα» αρχίζουν και μάλιστα το «μενού» περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Το πρωινό πρόγραμμα ορίστηκε στο ΒΑΚ στις 8.30 και το απογευματινό στις 18.30. Τους ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου περιμένει πολλή δουλειά, για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου στη Super League 1.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μέχρι και τις 11 Ιουλίου, όταν και οι «ασπρόμαυροι» θ’ αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και τις 31 του μηνός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα νέα πρόσωπα θα είναι μόλις δύο, αφού έχουν ανακοινωθεί ο Τσιλιανίδης και ο Σεμέντο, ωστόσο παίκτης του ΟΦΗ είναι και ο Μάνος, ενώ μονάχα η ανακοίνωση μένει και για τον Μαρινάκη.

Αυτό σημαίνει πως τα καινούργια μέλη θ’ αυξηθούν σύντομα, ενώ έπεται φυσικά και συνέχεια στο μεταγραφικό «παζάρι».

Θ’ απουσιάσει για τυπικούς λόγους και ο Φερέιρα, αφού δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη η απόκτηση του από την Κουρίκο Ουνίδο, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Από’ κει και πέρα, είναι γνωστό ότι οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σαμαρά, ώσπου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χάιμε Βέρα στην άκρη του πάγκου του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίστροφη μέτρηση: «Πρώτη» με Σαμαρά και μεταγραφές

Νέος, ωραίος και... ελληνικός

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τέλος και επίσημα ο Βέρα

«Πρώτη» με Τσιλιανίδη και μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.